1 decembrie 2023
No menu items!

UN RESTAURANT DIN PLOIESTI A ÎNCĂLCAT INTERDICȚIA DE A ORGANIZA PETRECERI IN INTERIOR . A FOST RECLAMAT ȘI AMENDAT CU 10 000 DE LEI

Cele mai vizualizate articole

Ne miram de ce aproape in fiecare zi, in județul Prahova, apare cate un nou caz de infectare cu COVID-19. Pentru ca unii prahoveni nu înțeleg ca măsurile de distanțare trebuie respectate , ca restaurantele rămân închise pentru a evita contactul îndelungat dintre grupurile mari de oameni. Și totul cu un singur scop, sa preîntâmpinăm extinderea virusului , și sa diminuam numărul cazurilor de infectare . In Prahova , de când s- au aplicat primele măsuri  de relaxare , numărul cazurilor de infectare cu SARSCOV2 au crescut cu 50%.
Exemplu cel mai bun de nepăsare și nerespectare a normelor l- am avut in acest Weekend  (mai exact vineri noaptea ) la un restaurant din zona de nord a orașului Ploiesti (sursele noastre spun ca este vorba de restaurantul Antique ) unde  a fost petrecere mare. Zeci de persoane au participat la o aniversare ignorând toate restricțiile . Petrecerea a fost organizata chiar si in interiorul restaurantului, lucru interzis total in aceasta perioada. Politistii au fost sesizați și au ajuns in jurul orei 23 .00 când au mai găsit 41 de petrecăreți .

” In baza sesizării, politistii s-au deplasat la fata locului, unde au constatat faptul ca aspectele semnalate se confirma, fiind depistate si identificate 41 de persoane, participanți la eveniment.

Dintre acestea, 14 se aflau pe terasa restaurantului, respectând normele legale in vigoare  de distanțarea socială, iar 27 erau in incinta localului, încălcând astfel prevederile Legii nr.55/2020.

Pentru abaterile  constatate, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, dintre care una a fost pentru societatea comercială care a găzduit evenimentul aniversar.”- se precizeaza intr- un comunicat de presa al IJP Prahova .

In total au fost aplicate amenzi in valoare de 20.000 lei .

Societatea care a permis organizarea petrecerii in interiorul restaurantului a fost amendată cu 10.000 lei.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH