20 mai 2024
No menu items!

KLAUS IOHANIS : SE IMPUNE MENȚINEREA STĂRII DE ALERTA ȘI DUPĂ 15 IUNIE. VOR APĂREA , ÎNSĂ , NOI MĂSURI DE RELAXARE

Cele mai vizualizate articole

Președintele Klaus Iohannis a anuntat, astăzi ca situația epidemiologica actuala impune prelungirea stării de alerta și după data de 15 iunie.

Președintele a anuntat  ca după data de 15 Iunie va fi posibila redeschiderea mall-urile, fără restaurante și locuri de joacă.

De asemenea, va fi posibila prezenta mai multor participanți la evenimentele private, cate 20 de persoane la evenimentele organizate in interior și cate 50 de persoane la evenimentele din exterior.

IohannIs a anuntat ca va  fi posibiliă după 15 iunie redeschiderea after school-urilor, grădinițelor și creșelor private și a sălilor de Fitness.

In ceea ce priveste măsurile de relaxarea din domeniul turistic , președintele Iohannis a anuntat ca va fi posibila redeschiderea  piscinelor exterioare.

Lucrurile vor fi mai relaxate și  în relația cu statele unde numarul de îmbolnăviri este sub 5 cazuri la un milion  de locuitori în ultimele 14 zile, romanii intorsi din aceste tari ar putea sa nu mai fie obligați sa intre in izolare la domiciliu .

Deocamdată, in aceasta categorie nu se încadrează  Italia, Spania, Franța, Belgia, Suedia.

Președintele Klaus Iohannis a  susținut  declarația de presă, la finalul ședinței cu premierul Ludovic Orban și cu mai mulți membri ai guvernului pe tema măsurilor în contextul evoluției epidemiei de coronavirus.

Astăzi, au fost raportate 145 de noi cazuri de infectare cu coronavirus confirmate în ultimele 24 de ore în România, bilanțul ajungând la 20.749, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategică. De la debutul pandemiei, s-au vindecat 14.910 români, reprezentând aproximativ 72% din totalul persoanelor infectate .

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

MOTOCICLIST GRAV RĂNIT LA POIENARII BURCHII. VINE ELICOPTERUL SMURD

Un grav accident rutier a avut loc, in această seară, în comuna Poienarii Burchii. Din primele date, o motocicletă a...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies