29 iulie 2021
No menu items!

KLAUS IOHANIS : SE IMPUNE MENȚINEREA STĂRII DE ALERTA ȘI DUPĂ 15 IUNIE. VOR APĂREA , ÎNSĂ , NOI MĂSURI DE RELAXARE

Cele mai vizualizate articole

FIUL PRIMARULUI (PSD) DIN CORNU A DAT UN TUN DE PESTE 16 MILIOANE DE EURO IN CÂRDĂȘIE CU PRIMARUL (PSD) GABRIELA FIREA

In plină pandemie, când toată atenția publicului și a presei este concentrata pe cazurile de infectare cu noul coronavirus,...

ALEXANDRU RAFILA : CABINETELE STOMATOLOGICE, FRIZERIILE ȘI COSMETICA TREBUIE REDESCHISE

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, susține că acum este prea devreme pentru relaxarea restricțiilor anti-COVID19, însă anumite...

JAF DIN BANII PUBLICI LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI – MAȘTILE DE PROTECTIE FFP2 AU FOST CUMPARATE CU CEL MAI MARE PREȚ DIN ȚARA

De la începutul lunii martie, pana pe 25 aprilie, spitalele și alte instituții publice din România au cumpărat echipamente...

Președintele Klaus Iohannis a anuntat, astăzi ca situația epidemiologica actuala impune prelungirea stării de alerta și după data de 15 iunie.

Președintele a anuntat  ca după data de 15 Iunie va fi posibila redeschiderea mall-urile, fără restaurante și locuri de joacă.

De asemenea, va fi posibila prezenta mai multor participanți la evenimentele private, cate 20 de persoane la evenimentele organizate in interior și cate 50 de persoane la evenimentele din exterior.

IohannIs a anuntat ca va  fi posibiliă după 15 iunie redeschiderea after school-urilor, grădinițelor și creșelor private și a sălilor de Fitness.

In ceea ce priveste măsurile de relaxarea din domeniul turistic , președintele Iohannis a anuntat ca va fi posibila redeschiderea  piscinelor exterioare.

Lucrurile vor fi mai relaxate și  în relația cu statele unde numarul de îmbolnăviri este sub 5 cazuri la un milion  de locuitori în ultimele 14 zile, romanii intorsi din aceste tari ar putea sa nu mai fie obligați sa intre in izolare la domiciliu .

Deocamdată, in aceasta categorie nu se încadrează  Italia, Spania, Franța, Belgia, Suedia.

Președintele Klaus Iohannis a  susținut  declarația de presă, la finalul ședinței cu premierul Ludovic Orban și cu mai mulți membri ai guvernului pe tema măsurilor în contextul evoluției epidemiei de coronavirus.

Astăzi, au fost raportate 145 de noi cazuri de infectare cu coronavirus confirmate în ultimele 24 de ore în România, bilanțul ajungând la 20.749, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategică. De la debutul pandemiei, s-au vindecat 14.910 români, reprezentând aproximativ 72% din totalul persoanelor infectate .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

GRECIA A INTRAT ÎN ZONA ROŞIE! FRANŢA, SUA ŞI BELGIA- ÎN ZONA GALBENĂ

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat lista statelor considerate cu risc epidemiologic. Grecia a fost inclusă pe lista...

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -
NecenzuratPH