30 septembrie 2023
No menu items!

DIRECTOR CNAIR: 2024 ESTE ANUL ÎN CARE TREBUIE DESCHISĂ CIRCULAŢIA PE PRIMELE DOUĂ LOTURI ALE AUTOSTRĂZII A7

Cele mai vizualizate articole

Directorul CNAIR, Cristian Pistol, spune că 2024 este anul în care trebuie deschisă circulația pe primele două loturi ale Autostrăzii Ploiești-Buzău!
„Nu mai accept nicio întârziere din partea celor două asocieri de constructori care lucrează pe lotul 1 (Pizzarotti -Retter) și pe lotul 2 (Trace-Coni)! Le-am atras din nou atenția astăzi că trebuie să crească mobilizarea astfel încât anul viitor să finalizeze lucrările pe cei 49,35 km dintre Ploiești și Pietroasele. Am făcut tot ce ține de CNAIR pentru ca antreprenorii să poată avea bani și front de lucru. Dar în cazul în care nu vor înțelege că trebuie să recupereze întârzierile, vom aplica sancțiuni. Nu pot să accept ca la peste un an de la începerea lucrărilor progresul fizic să nu atingă nici măcar 25% pe cele două loturi finanțate prin PNRR (Dumbrava- mizil şi Mizil-Pietroasele)”, spune Pistol.
În ceea ce priveste lotul 3 (13,9 km) dintre Pietroasele și Buzău, şeful CNAIR speră că în scurt timp va fi semnat contractul.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ALERTĂ PORTOCALIE LA GORNET DIN CAUZA UNUI INCENDIU MASIV

Incendiu masiv de vegetație uscată în satul Gornet! Focul se manifestă pe aproximativ 20 de hectare, iar intervenția este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH