28 octombrie 2021
No menu items!

INCEPAND DE ASTĂZI S- A REDESCHIS POLICLINICA DE LA SPITALUL MUNICIPAL CÂMPINA – IN CURÂND SE VOR REDESCHIDE ȘI SECTIILE DE CHIRURGIE ȘI GINECOLOGIE

Cele mai vizualizate articole

Incepand de astăzi, s-a redeschis Ambulatoriul (Policlinica) din cadrul Spitalului Municipal Câmpina, care a fost închisă publicului mai bine de două luni, odată cu includerea Spitalului Municipal pe lista spitalelor de suport pentru pacienții COVID-19.

Redeschiderea secției a fost făcută după o reevaluare a spitalului dar și a situației epidemiologice la nivel județean.

Managerul Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, a precizat măsurile pe care trebuie să le respecte toți cei care vor veni la Policlinica Municipală.

Conform Ordinului 873/2020 pacienților li se cere:
– să se programeze telefonic la numerele 0244.337.351, 0244.337.352, 0244.337.353, 0244.337.354
– să respecte cu strictețe intervalul de timp alocat;
– să poarte mască chirugicală simplă;
– să respecte indicațiile personalului medical menite să reducă riscul de aglomerare.
Accesul pacienților în Ambulatoriul de Specialitate (policlinică) se va face pe la intrarea cu rampă, în limita unui singur pacient pentru fiecare cabinet. La intrare, pacienților li se va lua temperatura. Pentru a evita așteptarea în afara Ambulatoriului, pacienții sunt rugați să respecte timpul de programare.

” In cel mai scurt timp posibil vor fi redeschise și sectiile de chirurgie și ginecologie ” a anuntat astăzi, directorul DSP- Prahova, dr Bogdan Nica, care a fost prezent astăzi la Spitalul Municipal Câmpina pentru evaluarea unității sanitare și identificarea soluțiilor de repornire a cât mai multor secții.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DOSARUL VACCINĂRILOR FICTIVE/INTERCEPTĂRI- „OAMENII NU VREA ÎNŢEPAŢI, VREA PATALAMAUA”

Interceptările făcute de procurori în dosarul vaccinărilor fictive anti-COVID arată modul în care reţeaua funcţiona, printre cei care au...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH