28 octombrie 2021
No menu items!

UNUL DINTRE ANGAJATII FAN COURIER INFECTAȚI CU COVID -19 ESTE PRAHOVEAN

Cele mai vizualizate articole

Unul dintre cei 24 de angajați ai Companiei Fan Courier infectați cu noul coronavirus este prahovean. Acesta a fost internat la sectia de boli infecțioase (Movila) a Spitalului Județean de Urgente Prahova.

Directorul DSP- Prahova, dr Bogdan Nica, a precizat ca întreaga familie și contactii direcți ai acestuia au fost plasați in izolare la domiciliu și  sunt monitorizați medical.

Reamintim ca in urma cu doua zile, 24 de angajați ai companiei FAN COURIER  cu funcția de manipulant marfă în depozitul din Ștefănești au fost infectați cu coronavirus.

Conform unui comunicat de presa emis de societate „Compania a achiziționat și distribuit fiecărui angajat, de la debutul crizei, măști și mănuși, ca măsură de prevenție, a achiziționat dezinfectant, ca măsură de sănătate și igienă în muncă și a cerut managerilor din toată țara să monitorizeze constant starea de sănătate a angajaților. (…) FAN Courier deservește cei peste 50.000 de clienți, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 6.850 de colaboratori și a unei flote auto de peste 4.200 de autovehicule.”

Raed Arafat a precizat ca transmiterea virusului prin atingerea coletelor distribuite de curieri este unul minimal „Rămâne riscul minimal în aceste situații, nu putem vorbi de un risc major sau unul care să creeze îngrijorări. Riscul prin colete să se transmită ceva este minimal și foarte multe țări au continuat activitățile de curierat și de poștă”, a spus Raed Arafat. Mai mare riscul este dacă te întâlnești cu cineva, dacă există un schimb de aerosoli, care este de fapt modalitatea de transmitere a virusului, dar nu prin colet”, a precizat secretarul de stat.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ÎNCĂ UN DOSAR DE VACCINĂRI FICTIVE ANTI-COVID. UNDE AU DESCINS PROCURORII

Poliţiştii şi procurori au descins în această dimineaţă la un centru de vaccinare din Sectorul 2, ca urmare a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH