28 noiembrie 2023
No menu items!

PSD A VOTAT, ASTĂZI, IN SENAT, ÎMPOTRIVA IMPOZITĂRII PENSIILOR SPECIALE

Cele mai vizualizate articole

Senatorii PSD au votat, astăzi, împotriva legii care prevedea impozitarea pensiilor speciale .

Proiectul de lege va ajunge in Camera Deputaților care este și camera decizionala .

„Senatul tocmai a respins propunerea USR de impozitare cu 90% a pensiilor speciale.

USR a incercat inca din 2016 sa elimine cu totul pensiile speciale, insa din cauza ipocriziei partidelor parlamentare, eforturile noastre au ramas fara rezultat.

Au spus aceste partide, mai ales PSD, sa impozitam aceste pensii speciale. Am venit cu o propunere de impozitare iar PSD voteaza impotriva ei. Si asta pentru ca ei au fost dintotdeauna artizanii si promotorii acestor pensii speciale, pentru ca la PSD politica inseamna sa castigi voturi cu favoruri facute unor categorii socio-profesionale.

Cum le explica PSD romanilor diferenta dintre pensia minima de 704 lei si cea mai mare pensie speciala de 70.000 lei? De ce nu vrea PSD sa aducem la buget miliarde de lei care sa intre in investitii in sanatate, in aceasta perioada de criza?

Cat sa mai indure romanii aceasta nedreptate numita pensii speciale?”a postat pe contul sau de socializare senatorul USR  , Florina Presada.

Nu mai demult de acum 3 zile , luni, intr -un interviu televizat , Marcel Ciolacu , președitele interimar al PSD declara :

Dacă nu au bani să dubleze alocaţiile, eu îl invit din nou pe domnul Orban: mâine dimineaţă să facă şedinţă de guvern şi să impoziteze toate pensiile speciale şi atunci o să facă rost de bani pentru dublarea alocaţiilor. Cred că e cea mai rapidă metodă. Eu îi garantez că PSD nu va ataca această ordonanţă la CCR”.

Puși in fata proiectului legislativ ” populismul ” televizat s- a transformat in vot negativ pentru protecția tuturor acoliților beneficiari de pensii speciale . 

 

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DE 1 DECEMBRIE, LA PLOIEŞTI- PARADĂ, FOC DE ARTIFICII ŞI FASOLE CU CÂRNAŢI. ZONELE UNDE TRAFICUL VA FI ÎNCHIS

Primăria municipiului Ploieşti şi Garnizoana Ploieşti organizează ceremonii militare şi manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, vineri,  1 decembrie. Astfel,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH