29 noiembrie 2023
No menu items!

UN POMPIER DE LA ISU CÂMPINA ESTE INFECTAT CU COVID- 19

Cele mai vizualizate articole

In aceasta seara, testele efectuate la Institutul Matei Bals din  Bucuresti, au confirmat ca unul dintre pompierii Detașamentului ISU – Câmpina este infectat cu noul coronavirus.

Acesta se prezentase la spital acuzand simptomele specifice COVID-19. Testele rapide efectuate la Spitalul Județean de Urgentă au indicat ca pompierul este infectat cu COVID- 19 și a fost internat preventiv la Spitalul CFR .

In aceasta seara, după confirmare diagnosticului de către laboratorul din Bucuresti, pompierul a fost transferat la Sectia de boli infecțiose ( Movila ) a Spitalului Județean de Urgente Ploiesti.

 28 de colegi din cadrul Detasamentului ISU – Câmpina,  considerați contacti direcți , au fost testați și  se  afla in izolare la domiciliu pana la aflarea rezultatelor , probabil in cursul zilei de mâine (vineri 12.06) .

In județul Prahova , numărul cazurilor de infectări cu noul coronavirus a crescut dupa aplicarea primelor măsuri de relaxare , ajungand la 133 de pacienți , dintre care 4 sunt in stare gravă internați la sectiile ATI din Câmpina și Ploiesti .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

AVARIE PE O MAGISTRALĂ A TERMO PLOIEŞTI. PESTE 1.700 DE APARTAMENTE- FĂRĂ CĂLDURĂ ŞI APĂ CALDĂ

O avarie s-a produs pe o magistrală a Termo Ploieşti, peste 1.700 de apartamente din municipiu fiind, la ora...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH