21 ianuarie 2022
No menu items!

UN POMPIER DE LA ISU CÂMPINA ESTE INFECTAT CU COVID- 19

Cele mai vizualizate articole

In aceasta seara, testele efectuate la Institutul Matei Bals din  Bucuresti, au confirmat ca unul dintre pompierii Detașamentului ISU – Câmpina este infectat cu noul coronavirus.

Acesta se prezentase la spital acuzand simptomele specifice COVID-19. Testele rapide efectuate la Spitalul Județean de Urgentă au indicat ca pompierul este infectat cu COVID- 19 și a fost internat preventiv la Spitalul CFR .

In aceasta seara, după confirmare diagnosticului de către laboratorul din Bucuresti, pompierul a fost transferat la Sectia de boli infecțiose ( Movila ) a Spitalului Județean de Urgente Ploiesti.

 28 de colegi din cadrul Detasamentului ISU – Câmpina,  considerați contacti direcți , au fost testați și  se  afla in izolare la domiciliu pana la aflarea rezultatelor , probabil in cursul zilei de mâine (vineri 12.06) .

In județul Prahova , numărul cazurilor de infectări cu noul coronavirus a crescut dupa aplicarea primelor măsuri de relaxare , ajungand la 133 de pacienți , dintre care 4 sunt in stare gravă internați la sectiile ATI din Câmpina și Ploiesti .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MINISTRUL RAFILA PREZINTĂ, ÎN PRAHOVA, STAREA PANDEMIEI ŞI EVOLUŢIA OMICRON

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, va vizita mâine, împreună cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, Centrul de Evaluare COVID-19 organizat în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH