1 decembrie 2023
No menu items!

LISTA OFICIALĂ A ȚĂRILOR DIN CARE ROMANII SE POT ÎNTOARCE FĂRĂ RESTRICȚII INCEPAND DE LUNI 15.06 ORA 00.00 – SE REIAU ZBORURILE CĂTRE ACESTE TARI

Cele mai vizualizate articole

LISTAComitetul Național pentru Situații de Urgentă, in baza propunerii Institutului Național de  Sănătate Publica a hotărât ca începând cu data de 15.06.2020 ora 00:00, sa elimine  măsurile de carantină/izolare la locuința pentru persoanele asimptomatice care vin în România din următoarele țări: Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Confederația Elvețiană, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

De asemenea , zborurile către și dinspre țările menționate vor fi reluate .

Lista țărilor pentru care se aplică eliminarea măsurilor de carantină/izolare, se va actualiza săptămânal de către Institutul Național de Sănătate Publică, în fiecare zi de luni până la ora 16:00, în vederea introducerii în listă a unor noi țări.

Lista actualizată va intra în vigoare la 24 ore de la momentul aprobării acesteia de către CNSU.

Situația epidemiologică din țările pentru care se aplică eliminarea măsurilor de carantină/izolare la locuință/locația declarată, se monitorizează de către Institutul Național de Sănătate Publică, care, în cazul unei evoluții nefavorabile susținută pe o perioada de 14 zile, va propune CNSU eliminarea acestora din lista .

Reamintim ca redacția NECENZURAT PH  , a efectuat riguros calculul matematic stabilit de OMS si a făcut publica lista acestor tari inca din data de 10 Iunie.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH