21 septembrie 2021
No menu items!

INCEPAND DE LUNI, 22.06. SE REIAU EXAMENELE PENTRU OBȚINEREA PERMISULUI AUTO

Cele mai vizualizate articole

Începând de luni, 22.06.2020 , se reia activitatea de examinare a candidaților la proba teoretică, în intervalul orar8:30 – 16.30.

Pentru accesul ordonat al candidaților în perioada 22.06- 26.06.2020 , reprogramările în vederea susținerii probei practice se vor desfășura în intervalul orar 8:30 – 16:30 , numai pe baza unui bon de ordine.

S.P.C.R.P.C.Î.V. Prahova informează că activitățile specifice de înregistrare a dosarelor de examinare în vederea susținerii examenului teoretic pentru obținerea permisului de conducere se soluționează exclusiv în baza unei programări online. Programările se vor face online pe site- ul oficial al instituțieiph.prefectura.mai.gov.ro sau www.drpciv.ro, secțiunea „Programări online”. 

Accesul în incinta sediului va fi permis doar titularilor, în baza programărilor online (pentru proba teoretică) sau a bonului de ordine (pentru reprogramări proba practică) și a actului de identitate în original.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Nu a fost afectată calitatea aerului în urma incendiului de la Lukoil

Agenția pentru Protecția Mediului Prahova precizează, printr-un comunicat de presă, că incendiul de la rafinăria Lukoil nu a afectat...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH