22 mai 2024
No menu items!

La proba de matematică a Evaluării Naționale 331 de elevi prahoveni nu s-au prezentat la examen!

Cele mai vizualizate articole

În județul Prahova, la cea de-a doua probă scrisă a examenului de Evaluare Națională – la disciplina Matematică au fost prezenți 6.404 candidați, iar 331 nu s-au prezentat la examen. La prima probă, cea de Limba și literatura română, au absentat 316 elevi. Nu au fost cazuri de candidați care să fi avut temperatura peste maximul admis și care să trebuiască să susțină examenul în etapa specială din data de 30 iunie. Nu au fost candidați eliminați pentru tentativă de fraudă.

Primele rezultate vor fi afișate luni, 22 iunie, până la ora 14:00. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 22 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 23 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate sâmbătă, 27 iunie.

La nivel național 172.500 de absolvenți ai clasei a VIII-a au susținut cea de-a doua probă scrisă a examenului de Evaluare Națională (sesiunea 2-27 iunie 2020). Prezența la această probă de examen a fost de 93.1%, iar un procent de 6.9% reprezintă absenții. Un număr de 3 (trei) candidați, din toți cei care s-au prezentat la examen, au avut temperatura peste maximul admis. Aceștia vor susține examenul în etapa specială din data de 30 iunie, iar pentru tentativă de fraudă au fost eliminați 4 candidați, lucrările acestora fiind notate cu 1. Astăzi, conform centralizării la nivel național, 167 de candidați se aflau în izolare și 20 de candidați erau spitalizați/se aflau în carantină.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SCANDAL ÎN AUTOBUZUL 30! DOUĂ TINERE AU FOST DUSE LA POLIŢIE

Un scandal a avut loc, aseară, într-un autobuz de pe traseul 30 care se deplasa pe Şoseaua Nordului. La faţa...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies