24 octombrie 2021
No menu items!

LEGEA IMPOZITĂRII PENSIILOR SPECIALE A FOST VOTATĂ ÎN CAMERA DEPUTAȚILOR – „ERAU PENSII NESIMȚITE!”

Cele mai vizualizate articole

Cu 307 voturi „pentru” și 1 vot ” împotrivă”, legea impozitării pensiilor speciale a fost votată, astăzi, in Camera Deputaților.

Singurul vot „împotrivă” a aparținut  deputatului Dorel Căprar, fostul lider al PSD Arad, inculpat în dosarul mitei de la Direcția de Drumuri Timişoara, fiind trimis în judecată alături de foști lideri ai PSD Arad. Zilele trecute, deputatul Dorel Căprar s-a înscris în PPU, partidul lui Dan Voiculescu.

Pensiile speciale ar urma sa fie impozitate cu 10%, daca sunt in cuantum de la 2.001 pana la 7.000 de lei și cu 85% pentru sumele care depășesc pragul de 7.001 de lei.

Dacă nu va fi contestată la Curtea Constituțională, legea merge la promulgare.

Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor Florin Roman, a declarat că „Azi trăim o nouă miercure albă în Parlament, în care Parlamentul își întoarce față către popor și ascultă ce vrea poporul. Sigur că acum sunt foarte mulți procurori, șefi din armată care sunt supărați. Dar se face dreptate pentru militari și polițiști, unde discrepanțele între cei care au muncit și cei care au fost la birou erau imense. (…) Formula de azi afectează șefia. Erau pensii nesimțite!”

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTANŢELE DE JUDECATĂ NU CER CERTIFICAT VERDE!

Reprezentanţii Judecătoriei Ploiești au anunţat, azi, că pentru accesul în sediul Jacestei instanţe nu se solicită prezentarea certificatului verde. Ulterior,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH