15 aprilie 2024
No menu items!

IN PRAHOVA VOR FI VACCINATE ANTIRABIC PESTE 2000 DE VULPI

Cele mai vizualizate articole

Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Animalelor (DSVSA) Prahova anunţă demararea campaniei de vaccinare orală a celor peste 2.000 de vulpi care se află pe fondurile de vânătoare din judeţ.

Potrivit unui comunicat al DSVSA, în judeţul Prahova, în cele 43 de fonduri de vânătoare cu o suprafaţă totală de 4.002,1 km pătraţi se află un efectiv de  vulpi de 2.068 de vulpi .

Acţiunea de  administrare aeriană a momelilor vaccinale se va desfăşura începând cu data de 22 iunie, decolarea avioanelor având loc de pe aerodromul din Tulcea, informează sursa citată.

„Pentru informarea corectă a populaţiei privind demararea acţiunii de vaccinare antirabică a vulpilor, atât aerian cât şi manual, vor fi afişate materiale informative (afişe de atenţionare, afişe de informare/avertizare şi materiale informative cronologic), de către prestatorul de servicii, în diferite locuri publice cum ar fi: primărie, şcoală/grădiniţă, spital/dispensar, poştă, magazine, staţii de autobuz şi trasee turistice. În data de 29.04.2020 la sediul DSVSA Prahova s-a procedat la instruirea reprezentanţilor fondurilor de vânătoare privind: procedura de vaccinare antirabică aeriană şi manuală a vulpilor; documentele ce trebuiesc încheiate, la momentul administrării manuale; procedura privind acţiunea de împuşcare a vulpilor în scopul verificării eficientei antirabice în fondurile de vânătoare din judeţul Prahova, după 45 de zile de la finalizarea acţiunii de vaccinare”, se mai arată în comunicat.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

MAȘINI DE EPOCĂ/ POVESTEA UNEI DUBIȚE VECHI, FOLOSITĂ LA CĂRĂTUL CARTOFILOR, TRANSFORMATĂ ÎNTR-O BIJUTERIE PE ROȚI

O dubiţă VW veche de 47 de ani, folosită de o familie din Harghita la căratul cartofilor, a fost...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies