1 februarie 2023
No menu items!

DEȘI ZILNIC APAR NOI CAZURI DE INFECTĂRI, PRAHOVA SE MENȚINE ÎN „TOP 3” LA NIVEL NAȚIONAL ÎNTRE JUDEȚELE CU CELE MAI PUȚINE CAZURI LA MIA DE LOCUITORI

Cele mai vizualizate articole

8 noi cazuri de infectări cu noul coronavirus au fost raportate de autorități in ultimele 24 de ore, in județul Prahova.

Numărul total al cazurilor de COVID-19, a ajuns, in Prahova, la 188 de persoane infectate. Cu toate ca este îngrijorătoare creșterea din ultimele zile (112 cazuri noi de la încetarea stării de urgentă și aplicarea măsurilor de relaxare), Prahova se menține in „top 3” cu cele mai putine cazuri la mia de locuitori (1 caz la apoximativ 4.000 de locuitori) alături  de județele Valcea și Satu Mare.

 De la începutul epidemiei și până în prezent, 103 persoane au fost declarate vindecate și externate, reprezentând o rata de vindecare de 54,7%.

Dintre pacienții confirmați cu COVID-19, trei sunt internați la sectiile ATI a spitalelor din Câmpina și Ploiesti, iar 7 persoane au decedat.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

HIDRO PRAHOVA oprește apa în municipiul Câmpina pentru remedierea unei defecțiuni accidentale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea distribuției apei potabile în municipiul Câmpina, în data de 2 februarie 2023, între...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH