22 septembrie 2021
No menu items!

RAED ARAFAT : ” NU MAI MERGE AȘA! ” URMEAZĂ CONTROALE SERIOASE DUPĂ CREȘTEREA CAZURILOR DE COVID -19

Cele mai vizualizate articole

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat , astăzi, ca vor urma  controale serioase şi măsuri drastice, după ce în ultima săptămână numărul cazurilor de COVID-19 a crescut alarmant.

„Weekend-urile au devenit cel mai mare risc pentru că vedem că oamenii merg la cluburi deschise, dar, totuşi, contactul acolo se vede că este foarte apropiat. Am primit poze, terase în care trebuiau să aibă patru persoane de la aceeaşi familie la masă, unde se văd mai mulţi şi se vede clar că nu sunt din aceeaşi familie, se vede că sunt persoane diferite care stau la aceeaşi masă. O să înceapă controale foarte serioase. Nu numai la terase, în mai multe locuri. Ştiu că s-a dispus la nivelul ministerului pe linia ordinii publice să se intensifice  controale la modul serios: terase, retaileri, deci magazine care trebuie să aibă triaj la intrare, dacă îl fac sau nu. Deci, vor începe şi vor începe în această perioadă astfel de controale pentru că nu mai merge. Trebuie să fim foarte atenţi la ce se întâmplă”, a declarat Raed Arafat la Digi24.

În ultimele 24 de ore, la nivel național , au fost înregistrate 330 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus .

 Până astăzi, 20 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 23.730 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 . Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.735 au fost declarate vindecate și externate, prezentând o rata de vindecare de 70,5%.

Pana astăzi, 1500 de persoane infectate cu COVID-19 au decedat .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INCENDIU PE STRADA GENERAL AVERESCU DIN PLOIESTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la o casa de pe strada General Averescu din Ploiesti. Incendiul se manifesta pe...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH