21 mai 2022
No menu items!

9 CAZURI NOI DE COVID – 19, IN ULTIMELE 24 DE ORE, IN JUDEȚUL PRAHOVA

Cele mai vizualizate articole

In ultimele 24 de ore , in județul Prahova au fost confirmate 9 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, multe dintre acestea fiind depistate la angajați din instituțiile publice.

După  focarul depistat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, unde 20 de pompieri au fost testaţi pozitiv, în cursul săptămânii au mai fost înregistrate infectări la Curtea de Apel Ploieşti şi la Exploatare Sistem Zonal (ESZ) Prahova SA, o subdiviziune a Apelor Române.

La Curtea de Apel este vorba despre o angajată din rândul personalului auxiliar . Conducerea instanţei a anunţat, printr-un comunicat, că sediul în care funcţionează Curtea de Apel a fost dezinfectat şi este în derulare o anchetă epidemiologică. De asemenea, nouă angajaţi ai ESZ, inclusiv directorul, au fost deja testaţi pozitiv pentru COVID-19, activitatea institutiei care asigura alimentarea cu apa a 85% din populația județului nefiind afectată .

8 persoane au decedat , ultimul deces fiind înregistrat noaptea trecută la un barbat in vărsta de 71 de ani , care avea mai multe afecțiuni ( diabet de tip2  insulinodependent, antecedent de infarct miocardic ) . Acesta a fost internat pe data de 8 iunie intr- un spital din Otopeni și înainte de internarea lui la sectia ATI a fost testat și confirmat ca infectat cu SARS COV 2.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CEZAR OUATU ŞI GABRIEL DOROBANŢU CONCERTEAZĂ, ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA ZILELE PLOIEŞTIULUI

Zilele Orașului Ploiești revin după o pauză de 2 ani, pe scena evenimentului urmând să evolueze artiști români de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH