8 august 2022
No menu items!

TÂRG FĂRĂ MĂSURI DE PROTECTIE DAR CU AMENZI LA DRAGANESTI – sat MERI

Cele mai vizualizate articole

La târgul organizat astăzi in comuna prahoveana Draganesti – sat Meri , a fost aglomeratie mare. Mașini, tarabe, oameni mulți, nu s- a respectat nicio norma de distanțare socială sau de protectie . Cozi, agitație , niciun marcaj care sa atenționeze clienții ca trebuie sa respecte distanță de minimum 1,5 m, iar vânzătorii fără mănuși și fără masca de protectie vindeau direct din portbagajul mașinii.

După apariția in spațiul public, pe rețelele de socializare, a imaginilor de la târgul de la Meri, politistii prahoveni s- au autosesizat și au mers in control.

” În urma apariției în spațiul public a unor imagini din care reiese faptul că într-o zonă din comuna Drăgănești, județul Prahova se află mai multe persoane care nu respectă regulile de distanțare socială și prevederile legale instituite în perioada stării de alertă, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova s-a autosesizat, în zonă fiind direcționate mai multe echipaje de polițiști și jandarmi. În urma verificărilor, au fost aplicate sancțiuni contravenționale persoanelor juridice pentru încălcarea prevederilor legii nr.12/1990. Totodata unitatea administrativ teritorială a fost sancționată pentru nerespectarea prevederilor legii 55/2020. De asemenea, părinții copiilor care se aflau in spațiul de joaca au fost sfătuiți sa părăsească zona și sa respecte măsurile de protectie pentru limitarea răspândirii infectiei cu COVID -19 .” – se precizeaza intr- un comunicat de presa emis de IJP Prahova .

In traducere liberă, asta însemna ca politistii au aplicat patru amenzi pentru ” activitati comerciale ilicite ” și doar au atenționat primăria pentru nerespectarea măsurilor de preventie in perioda de alerta de combatere a COVID-19.

Când astfel de lucruri se întâmpla , când nimeni nu mai respecta nicio măsura de protectie, când politistii doar atenționează administrațiile responsabile și numai copiii sunt îndepărtați din locurile de joaca , nu trebuie sa ne miram de ce, după suspendarea stării de urgentă și aplicarea măsurilor de relaxare, numărul cazurilor de infectare cu COVID, in județul Prahova, au crescut cu 200%.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Accident la Păulești! Trei persoane au ajuns la spital!

Accident rutier în comuna Păulești, DN 1. sunt implicate trei autovehicule. ISU Prahova a intervenit cu 1 autospeciala de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH