24 octombrie 2021
No menu items!

EXCLUSIV : 71 DE PERSOANE INFECTATE CU COVID IN FOCARUL DIN CĂMINUL DE BĂTRÂNI DE LA IZVOARELE

Cele mai vizualizate articole

Surse din Căminul de bătrâni din localitatea Izvoarele au anuntat ca 71 de teste, din cele 102 efectuate in ultimele zile, sunt pozitive . 21 de angajați ai centrului și 50 de pacienți au fost confirmati ca fiind infectați cu COVID -19.

Acesta este primul focar COVID intr-un centru de bătrâni din județul Prahova .

Autoritățile caută soluții pentru internarea tuturor pacienților infectați in spitalele din județ fără sa fie nevoie sa fie transferați  in alte județe .

De semenea, in cursul zilei de astăzi, un pacient in stare gravă aflat la sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgente Ploiesti a fost mutat la Spitalul ROL2 din Otopeni , iar altul a fost transferat la sectia ATI a Spitalului Municipal Câmpina, deoarece numărul ventilatoarelor din spitalul județean devenise insuficient .

Reamintim ca, la nivelul Spitalului Județean sunt alocate,  pentru cazurile de COVID, 12 paturi in sectia ATI cu doar au 8 ventilatoare . In aceasta seara , in sectia ATI sunt internați 9 pacienți din care 7 sunt ventilați . Un ventilator a fost  păstrat de rezerva pentru cazurile grave care pot apărea oricând , mai ales din rândul persoanelor vârstnice de la focarul din căminul de bătrâni .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTANŢELE DE JUDECATĂ NU CER CERTIFICAT VERDE!

Reprezentanţii Judecătoriei Ploiești au anunţat, azi, că pentru accesul în sediul Jacestei instanţe nu se solicită prezentarea certificatului verde. Ulterior,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH