15 august 2022
No menu items!

ALEGERILE LOCALE VOR AVEA LOC PE 27 SEPTEMBRIE – IN SECTIILE DE VOTARE SE VOR LUA MĂSURI SPECIALE DE DISTANȚARE

Cele mai vizualizate articole

Premierul Ludovic Orban a anunțat că a fost adoptată Hotărârea  de Guvern care prevede ca alegerile locale să aibă loc  in 27 septembrie. Alegerilor vor fi organizate indiferent de evoluția epidemiei  de Covid-19. Premierul a dat asigurări ca in sectiile de votare se vor lua măsuri speciale de distanțare , iar campania electorală se va desfășura, prioritar, in mediul online evitand astfel adunările publice și mitingurile electorale.

” Am adoptat Hotărârea de Guvern privind organizarea algerilor locale. Vom avea alegerilocale chiar și în condiții de pandemie. (…) Alegerile vor putea fi organizate și pe perioada epidemiei. Sigur, cu un număr mai mare de cazuri de covid, va trebui să evităm adunările publice, mitingurile electorale. Dar ne vom concentra să facem o campanie electorală intensă în online. În secții de votare se vor respecta regulile pentru un anumit număr maxim de persoane, cu măsuri de distanțare, dezinfectant și tot ce va fi necesar. Trebuie să se adapteze și candidații și alegătorii”, a  precizat premierul intr- un interviu televizat .

În privința alegerilor parlamentare, termenul constituțional pentru organizarea scrutinului este 6 decembrie 2020. „E data care e în termen consituțional. Ma voi consulta și cu liderii celorlalte partide politice, să vedem, dar în principiu, 6 decemrbie este data alegerilor  parlamentare” a declarat Ludovic Orban.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

4 ŞOFERI DROGAŢI, DEPISTAŢI IERI ÎN TRAFIC ÎN PRAHOVA

Val de şoferi drogaţi pe şoselele din Prahova! Poliţiştii rutieri au depistat ieri în trafic 4 şoferi aflaţi sub...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH