4 decembrie 2023
No menu items!

Se anulează și se amână competiții sportive importante din handbal și tenis!

Cele mai vizualizate articole

Turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin, programat între 3 şi 6 septembrie la Budapesta, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat vineri Federaţia europeană de handbal (EHF), citată de AFP.

Prevăzut iniţial în primăvară, turneul fusese amânat pentru sfârşitul verii, însă instanţele conducătoare ale handbalului au considerat în final că nu sunt întrunite condiţiile pentru derularea sa. Această fază finală a Ligii Campionilor la handbal feminin era în realitate un Final 8, deoarece sferturile de finală ale competiţiei, în care erau calificate şi echipele româneşti SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti, urmau să aibă loc tot la Budapesta, fiind la rândul lor anulate.

EHF a confirmat, în schimb, că startul ediţiei 2020-2021 la handbal feminin se va da pe 12/13 septembrie, iar tragerea la sorţi a grupelor, din care vor face parte SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti, va avea loc miercurea viitoare, la Viena.

Și tenisul continuă să aibă de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. Două competiții importante, Davis Cup și Fed Cup, au fost amânate pentru anul viitor.

Turneul final al Fed Cup se va disputa tot la Budapesta (Ungaria), însă perioada în care se va desfășura a fost stabilită pentru 13-18 aprilie 2021.

Echipa de Fed Cup a României ar fi trebuit să joace cu reprezentativa Italiei, o întâlnire care inițial a fost programata pentru luna aprilie, dar amânată din cauza noului coronavirus. Câștigătoarea întâlnirii care a fost programată acum pe 5 și 6 februarie 2021 va juca apoi în Grupa Mondială.

De partea cealaltă, turneul final al Davis Cup se va disputa în luna noiembrie a anului viitor.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COPIL ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ CE O PETARDĂ I-A EXPLODAT ÎN MÂNĂ. A RĂMAS FĂRĂ DOUĂ DEGETE

Un copil de zece ani din comuna Fulga este în stare gravă după ce o petardă i-a explodat în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH