21 mai 2024
No menu items!

PSD IA CU ASALT CURTEA DE CONTURI . MAJORITATEA DIN PARLAMENT I- A TRIMIS ȘEFI PE BARONUL LOCAL NICOLAE BADALAU ȘI PE SOCRUL LUI PONTA, ILIE SÂRBU.

Cele mai vizualizate articole

Parlamentul a decis , astăzi, prin votul majorității, sa -i trimită in conducerea  Curții de Conturi pe Ilie Sârbu ( socrul lui Victor Ponta ) și pe Nicolae Bădălau ( baron local de Giurgiu ) ambii urmand sa dețină funcții de vicepreședinte .

Ilie Sârbu – a obținut 329 de voturi „pentru” și 20 împotrivă, iar Niculae Bădălău (PSD) a primit 294 de voturi „pentru” și 55 împotrivă.

Ilie Sârbu a fost validat pe locul rămas vacant prin demisia lui Nicu Marcu, pe durata rămasă a mandatului început cu data de 15 octombrie 2014.

Victor Ponta a negociat cu PSD pentru susținerea socrului său oferind la schimb sprijin cu  voturile Pro România  pentru viitoarea moțiune de cenzură ( susțin sursele Hotnews )

Nicolae Bădălau  și-a pregătit din timp candidatura la Curtea de Conturi, acesta modificând în urmă cu trei ani legea de organizare și funcționare a instituției, schimbând condițiile de studii după nevoile sale , prin introducerea „studiilor tehnice” alături de cele deja existente in lege  „studii superioare economice sau juridice, vechime de minimum 10 ani ” .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Ana Bogdan și Valentin Crețu au devenit Cetățeni de Onoare ai orașului Sinaia

“Cu mare bucurie și mândrie acordăm titlul de “Cetățean de Onoare” sportivilor Ana Bogdan și Valentin Crețu. Acești doi...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies