25 iulie 2021
No menu items!

PSD IA CU ASALT CURTEA DE CONTURI . MAJORITATEA DIN PARLAMENT I- A TRIMIS ȘEFI PE BARONUL LOCAL NICOLAE BADALAU ȘI PE SOCRUL LUI PONTA, ILIE SÂRBU.

Cele mai vizualizate articole

FIUL PRIMARULUI (PSD) DIN CORNU A DAT UN TUN DE PESTE 16 MILIOANE DE EURO IN CÂRDĂȘIE CU PRIMARUL (PSD) GABRIELA FIREA

In plină pandemie, când toată atenția publicului și a presei este concentrata pe cazurile de infectare cu noul coronavirus,...

ALEXANDRU RAFILA : CABINETELE STOMATOLOGICE, FRIZERIILE ȘI COSMETICA TREBUIE REDESCHISE

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, susține că acum este prea devreme pentru relaxarea restricțiilor anti-COVID19, însă anumite...

JAF DIN BANII PUBLICI LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI – MAȘTILE DE PROTECTIE FFP2 AU FOST CUMPARATE CU CEL MAI MARE PREȚ DIN ȚARA

De la începutul lunii martie, pana pe 25 aprilie, spitalele și alte instituții publice din România au cumpărat echipamente...

Parlamentul a decis , astăzi, prin votul majorității, sa -i trimită in conducerea  Curții de Conturi pe Ilie Sârbu ( socrul lui Victor Ponta ) și pe Nicolae Bădălau ( baron local de Giurgiu ) ambii urmand sa dețină funcții de vicepreședinte .

Ilie Sârbu – a obținut 329 de voturi „pentru” și 20 împotrivă, iar Niculae Bădălău (PSD) a primit 294 de voturi „pentru” și 55 împotrivă.

Ilie Sârbu a fost validat pe locul rămas vacant prin demisia lui Nicu Marcu, pe durata rămasă a mandatului început cu data de 15 octombrie 2014.

Victor Ponta a negociat cu PSD pentru susținerea socrului său oferind la schimb sprijin cu  voturile Pro România  pentru viitoarea moțiune de cenzură ( susțin sursele Hotnews )

Nicolae Bădălau  și-a pregătit din timp candidatura la Curtea de Conturi, acesta modificând în urmă cu trei ani legea de organizare și funcționare a instituției, schimbând condițiile de studii după nevoile sale , prin introducerea „studiilor tehnice” alături de cele deja existente in lege  „studii superioare economice sau juridice, vechime de minimum 10 ani ” .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Băieții de la înot se pregătesc să ne aducă bucurie! Popovici și Glință calificați în semifinale

Printre atâtea eliminări, iată că avem și vești bune. Cel mai tânăr component al României la JO de la...

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -
NecenzuratPH