1 decembrie 2023
No menu items!

PSD IA CU ASALT CURTEA DE CONTURI . MAJORITATEA DIN PARLAMENT I- A TRIMIS ȘEFI PE BARONUL LOCAL NICOLAE BADALAU ȘI PE SOCRUL LUI PONTA, ILIE SÂRBU.

Cele mai vizualizate articole

Parlamentul a decis , astăzi, prin votul majorității, sa -i trimită in conducerea  Curții de Conturi pe Ilie Sârbu ( socrul lui Victor Ponta ) și pe Nicolae Bădălau ( baron local de Giurgiu ) ambii urmand sa dețină funcții de vicepreședinte .

Ilie Sârbu – a obținut 329 de voturi „pentru” și 20 împotrivă, iar Niculae Bădălău (PSD) a primit 294 de voturi „pentru” și 55 împotrivă.

Ilie Sârbu a fost validat pe locul rămas vacant prin demisia lui Nicu Marcu, pe durata rămasă a mandatului început cu data de 15 octombrie 2014.

Victor Ponta a negociat cu PSD pentru susținerea socrului său oferind la schimb sprijin cu  voturile Pro România  pentru viitoarea moțiune de cenzură ( susțin sursele Hotnews )

Nicolae Bădălau  și-a pregătit din timp candidatura la Curtea de Conturi, acesta modificând în urmă cu trei ani legea de organizare și funcționare a instituției, schimbând condițiile de studii după nevoile sale , prin introducerea „studiilor tehnice” alături de cele deja existente in lege  „studii superioare economice sau juridice, vechime de minimum 10 ani ” .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH