1 decembrie 2023
No menu items!

ALERTA: PRAHOVA A TRECUT DE 500 DE CAZURI DE COVID 19! AU FOST ADUȘI 2 MEDICI REZIDENȚI DIN TIMIȘOARA PENTRU SECTIA ATI DE LA SPITALUL JUDEȚEAN

Cele mai vizualizate articole

In aceasta seara, numărul cazurilor de COVID -19, din Județul Prahova, a trecut de 500.

Surse medicale au anuntat ca, pana la acesta ora, s-au inregistat 516 cazuri, cu 44 de cazuri mai mult decât fusesera raportate, astăzi, la ora 13.00 , când fuseseră anunțate 472 .

In Prahova au fost înregistrate, astăzi, cele mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus din întreaga țara.

Va reamintim ca mare parte dintre noile cazuri provin din doua focare identificare in cursul zilei de ieri, in doua centre de dializa, unde au fost diagnosticati 46 de pacienți dializați ca fiind infectati.

La cele doua centre sunt însă pe listele de tratament peste 240 de pacienți. Au fost făcute pana acum (doar la aceste centre) 395 teste, iar DSP  a dispus sa fie testați  si toți cei 100 de angajati ai centrelor cât  si retestarea pacienților ieșiți negativi la primul test.

De asemenea, la Spitalul de Pediatrie Ploiesti au fost confirmate 5 asistente infectate toate de la aceeași secție.

Vestea care a afectat toți iubitorii fotbalului a fost ca 6 fotbaliști din lotul echipei Petrolul Ploiesti sunt infectați cu COVID -19, iar întregul lot a intrat in izolare la domiciliu ratând astfel meciul programat sambata cu UTA Arad.

Directorul DSP Prahova a declarat ca au fost identificate paturile necesare pentru internarea tuturor pacienților, in condițiile in care inca din cursul zilei de ieri s-a anuntat ca s-a atins pragul maxim la capacitatea de spitalizare .

In ceea ce privește mult așteptatul ajutor cu medici pentru sectiile de terapia intensiva, acesta nu s-a concretizat decât parțial. Din cei 6 medici rezidenți care erau așteptați sa ajunga la Spitalul Județean de Urgente din Ploiesti de la Centrele Universitare din Timișoara, Iași și Galați vor ajunge numai doi (cei de la Timișoara).

3/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

3/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH