22 mai 2024
No menu items!

PLOILE PUTERNICE DIN ULTIMA PERIOADA AU PROVOCAT PAGUBE DE 65 DE MILIOANE DE LEI IN JUDEȚUL PRAHOVA

Cele mai vizualizate articole

Judeţul Prahova va cere de la Guvern suma de 65 de milioane de lei pentru înlăturarea efectelor calamităţilor naturale produse în luna iunie în urma ploilor abundente. Membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova (CJSU) au aprobat, azi, într-o şedinţă extraordinară, întocmirea unui proiect de Hotărâre de Guvern (HG) în acest sens, banii urmând să fie alocaţi din fondul de intervenţie la dispoziţia Executivului.

În acest proiect au fost prinse nouă unităţi administrativ-teritoriale şi Consiliul Judeţean (CJ) Prahova, cu mai multe lucrări de reparaţii, consolidări şi refaceri în infrastructura afectată de fenomene meteo şi hidro periculoase. Valoarea totală a sumelor solicitate pentru înlăturarea efectelor calamităţilor naturale produse în judeţul Prahova, în perioada amintită mai sus, este de 64.802.000 lei. Calamităţile naturale au afectat drumuri comunale şi judeţene, poduri şi podeţe, bazine de alimentare cu apă, apărări de mal ale unor cursuri de apă, problemele fiind înregistrate la Ariceştii Zeletin, Cornu, Gornet, Iordăcheanu, Poiana Câmpina, Gura Vadului, Poseşti, Telega, Valea Doftanei, dar şi în comuna Lapoş. În acest ultim caz banii vor fi gestionaţi de CJ Prahova, fiind vorba despre lucrări aflate în administrarea instituţiei judeţene.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SCANDAL ÎN AUTOBUZUL 30! DOUĂ TINERE AU FOST DUSE LA POLIŢIE

Un scandal a avut loc, aseară, într-un autobuz de pe traseul 30 care se deplasa pe Şoseaua Nordului. La faţa...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies