25 octombrie 2021
No menu items!

PESTE 50 CAZURI NOI DE COVID-19, IN PRAHOVA , IN ULTIMELE 24 DE ORE – A DECEDAT UNUL DINTRE PACIENȚII  INFECTAȚI LA CENTRUL DE DIALIZA

Cele mai vizualizate articole

54 de noi cazuri de infectare cu virusul SARS COV2, au fost confirmate , in ultimele 24 de ore, in județul Prahova .

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului, s- a ajuns la 526 de persoane confirmate cu noul coronavirus.

In ultimele ore a fost identificat un nou focar in județul Prahova, la o fabrica de medicamente de uz veterinar din localitatea Flipestii de Pădure. 16 persoane au fost confirmate ca infectate dintre cele aproape 50 testate. Fabrica a fost închisă pentru următoarele 14 zile, urmând ca, în acest interval, să fie realizată dezinfecția spațiului.   

La centrul de asistenta a persoanelor vârstnice, unde in cursul .saptamanii trecute a izbucnit un focar COVID, au fost depistate inca 15 cazuri de infectare , astfel, numărul total al cazurilor din Casa de Bătrâni din Izvoarele a ajuns  la 86.

 

De la începutul epidemiei și până în prezent, doar 116 pacienți au fost declarati vindecati și externati , reprezentând o rata de vindecare de numai 22%, fata de 71% cât reprezintă rata de vindecare la nivel național.

În secțiile de Terapie Intensivă din județ, destinate îngrijirii pacienților COVID sunt internate 14 persoane , dintre acestea 10 fiind ventilate mecanic.

De la începutul pandemiei, in județul Prahova au decedat 17 persoane infectate cu noul coronavirus, ultimul deces fiind inregistat in cursul serii trecute , in cazul unui barbat in vârsta de 81 de ani care a fost diagnosticat printre persoanele  infectate la centrul de dializa din Ploiesti .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

FOCARE NOI DE COVID ÎN JUDEŢ

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului nostru au fost înregistrate alte două focare active. Unul dintre ele este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH