21 aprilie 2024
No menu items!

PESTE 50 CAZURI NOI DE COVID-19, IN PRAHOVA , IN ULTIMELE 24 DE ORE – A DECEDAT UNUL DINTRE PACIENȚII  INFECTAȚI LA CENTRUL DE DIALIZA

Cele mai vizualizate articole

54 de noi cazuri de infectare cu virusul SARS COV2, au fost confirmate , in ultimele 24 de ore, in județul Prahova .

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului, s- a ajuns la 526 de persoane confirmate cu noul coronavirus.

In ultimele ore a fost identificat un nou focar in județul Prahova, la o fabrica de medicamente de uz veterinar din localitatea Flipestii de Pădure. 16 persoane au fost confirmate ca infectate dintre cele aproape 50 testate. Fabrica a fost închisă pentru următoarele 14 zile, urmând ca, în acest interval, să fie realizată dezinfecția spațiului.   

La centrul de asistenta a persoanelor vârstnice, unde in cursul .saptamanii trecute a izbucnit un focar COVID, au fost depistate inca 15 cazuri de infectare , astfel, numărul total al cazurilor din Casa de Bătrâni din Izvoarele a ajuns  la 86.

 

De la începutul epidemiei și până în prezent, doar 116 pacienți au fost declarati vindecati și externati , reprezentând o rata de vindecare de numai 22%, fata de 71% cât reprezintă rata de vindecare la nivel național.

În secțiile de Terapie Intensivă din județ, destinate îngrijirii pacienților COVID sunt internate 14 persoane , dintre acestea 10 fiind ventilate mecanic.

De la începutul pandemiei, in județul Prahova au decedat 17 persoane infectate cu noul coronavirus, ultimul deces fiind inregistat in cursul serii trecute , in cazul unui barbat in vârsta de 81 de ani care a fost diagnosticat printre persoanele  infectate la centrul de dializa din Ploiesti .

5/5 - (3 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (3 votes)

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies