28 noiembrie 2023
No menu items!

PRAHOVA : A SCĂZUT NUMĂRUL DE NOI CAZURI DE INFECTARE CU COVID 19 . – CRESTE NUMĂRUL PACIENȚILOR EXTERNATI LA CERERE ÎNAINTE DE A FI VINDECATI

Cele mai vizualizate articole

Astăzi , in județul Prahova , au fost raportate cele mai puțin cazuri ( 22 ) de noi cazuri de infectare cu SARS COV2 din aceasta saptamâna .

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate 732 de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre acestea numai 161 de persoane au fost declarate vindecate , reprezentând o rata de vindecare de 21,99% .

De asemenea , de la publicarea in Monitorul Oficial a deciziei CCR ( care permite externarea la cerea a pacienților nevindecati ) au fost externati 152  de pacienți dintre care 130 ameliorați dar nu vindecati , 72 dintre acestia fiind externati la mai puțin de 10 zile de la confirmarea diagnosticului .

In sectiile de terapie intensiva din Ploiesti si Câmpina unde sunt tratați bolnavi COVID-19, sunt internați 15 pacienți.

In ultimele 24 de ore au fost înregistrate doua noi decese asociate COVID-19, la persoane cu alte comobirditati , numărul total al deceselor in Prahova ajungând la 35 , de la începutul pandemiei .

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DE 1 DECEMBRIE, LA PLOIEŞTI- PARADĂ, FOC DE ARTIFICII ŞI FASOLE CU CÂRNAŢI. ZONELE UNDE TRAFICUL VA FI ÎNCHIS

Primăria municipiului Ploieşti şi Garnizoana Ploieşti organizează ceremonii militare şi manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, vineri,  1 decembrie. Astfel,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH