24 octombrie 2021
No menu items!

AVERTIZARE DE CĂLĂTORIE ! BELGIA A INCLUS ROMÂNIA IN „ZONA PORTOCALIE „

Cele mai vizualizate articole

 

Cetăţenii care călătoresc în această perioadă în Belgia trebuie să ştie că autorităţile din regat au inclus România în zona portocalie, astfel că pot fi stabilite măsuri şi recomandă vigilenţă crescută.

Noile condiţii de intrare în ţară vizează clasificarea statelor de provenienţă apersoanelor care doresc să intre în Regatul Belgiei, pe trei categorii: zona verde – fără măsuri speciale, zona portocalie – autorităţile belgiene pot stabili măsuri specifice (la acest moment se recomandă vigilenţă crescută) şi zona roşie – carantină obligatorie şi testare la intrarea pe teritoriul ţării.

România a fost inclusă pe lista statelor din zona portocalie. Astfel, cetăţenilor care intră din România în Regatul Belgiei în scop turistic (călătorie neesenţială), începând cu data de 13 iulie, li se recomandă vigilenta  crescută privind prevenirea şi apariţia unor simptome asociate infecţiei cu COVID-19.
Totodată, MAE recomandă cetăţenilor români care intenţionează să călătorească în Belgia consultarea informaţiilor publicate pe site-ul autorităţilor belgiene – https://diplomatie.belgium.be/en.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTANŢELE DE JUDECATĂ NU CER CERTIFICAT VERDE!

Reprezentanţii Judecătoriei Ploiești au anunţat, azi, că pentru accesul în sediul Jacestei instanţe nu se solicită prezentarea certificatului verde. Ulterior,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH