21 octombrie 2021
No menu items!

COVID-19 FACE RAVAGII IN SPITALUL JUDEȚEAN – PATRU SECȚII S- AU ÎNCHIS

Cele mai vizualizate articole

Noul coronavirus face ravagii în rândul personalului medical şi al pacienţilor Spitalului Judeţean! Patru secţii sunt închise, iar 35 de persoane, inclusiv pacienţi, sunt infectate. Astfel, la Secţia Interne 1 au fost testaţi pozitiv trei doctori, şapte asistente, trei infirmiere şi trei pacienţi care au fost duşi la spitalul de la Câmpina. Tot personalul secţiei este în curs de testare şi retestare, internările fiind  sistate. Măsura se aplică şi Secţiei de Diabet, care se află pe acelaşi etaj, decizia fiind luată din măsuri de precauţie.
Totodată, mai multe cazuri de COVID-19 au fost comfirmate  şi la secţia şi ambulatoriul de ortopedie, fiind vorba despre un doctor, cinci asistenţi, un brancardier şi o infirmieră. Şi aici activitatea este sistată.
Alţi cinci pacienţi au fost testaţi pozitiv la Secţia Chirurgie 1, patru asistenţi la Chirurgie Vasculară, iar la UPU sunt confirmaţi o asistentă şi un brancardier.
Reamintim că un focar activ este şi la Spitalul Băicoi, aici fiind testate pozitiv nouă persoane, respectiv un medic, patru asistente medicale, două infirmiere şi doi pacienţi.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Prahova: Rata cazurilor noi la 1.000 de locuitori este de 10,04!

Conform datelor oficiale, primite de la DSP Prahova, la nivelul județului, rata de incidență a cazurilor noi de COVID-...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH