14 aprilie 2024
No menu items!

PRAHOVA : 35 DE CAZURI NOI DE COVID-19 . FOCARUL DE LA BĂICOI SE EXTINDE

Cele mai vizualizate articole

Numărul de cazuri de COVID-19 din judeţul Prahova continuă să crească, la fel şi cel al deceselor asociate noul coronavirus. De asemenea, focarul de la Spitalul Băicoi se extinde, arată ultima raportare a autorităţilor.
Astfel, încă 35 de cazuri de infectare au fost confirmate în ultime 24 de ore, ajungându-se la un total de 880 de persoane testate pozitiv, dintre care 44 au decedat. Doar 170 de persoane au fost declarate vindecate ( reprezentând o rata de vindecare de numai 19,3%) .
Conform datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova, în secţiile de Terapie Intensivă sunt internaţi 19 pacienţi ,16 fiind in stare gravă și intubaţi. Dintre aceştia 3 pacienţi au fost transferaţi de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti, unul de la Spitalul Clinic Colentina şi unul de la Târgovişte.
În ceea ce priveşte focarul de la Băicoi, acesta s-a extins cu încă două cazuri confirmate, ajungându-se la un total de nouă testaţi pozitiv.
„Potrivit informaţiilor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova, în ultimele zile, a fost identificat un noufocar de infectare cu SARS-CoV2, la unul dintre spitalele orăşeneşti de pe raza judetului, unde, până în prezent, au fost confirmate 9 persoane. În data de 07.07.2020 a fost depistat primul caz pozitiv (medic) pe Secţia Medicină Internă. Au fost identificaţi contacţii direcţi, de la care s-au recoltat probe în zilele de 08 şi 09 iulie. În 11.07 au fost recoltate probe de la restul personalului secţiei şi de la pacienţii internaţi (12). În data de 14.07 au venit rezultatele pozitive pentru 4 asistente medicale, 2 infirmiere şi 2 pacienţi. Măsuri luate: externarea pacienţilor (cu recomandare de izolare şi semnatura că au luat la cunostinţă despre acest aspect), izolarea la domiciliu a personalului Secţiei Medicină Internă, dezinfecţia secţiei”, arată Prefectura Prahova.

La nivel național, in ultimele 24 de ore au fost confirmate 641 de cazuri noi dintr- un total record de 18 440 de teste reprezentând o rata de pozitivare de 3,4% .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MAȘINI DE EPOCĂ/ POVESTEA UNEI DUBIȚE VECHI, FOLOSITĂ LA CĂRĂTUL CARTOFILOR, TRANSFORMATĂ ÎNTR-O BIJUTERIE PE ROȚI

O dubiţă VW veche de 47 de ani, folosită de o familie din Harghita la căratul cartofilor, a fost...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies