24 iunie 2024
No menu items!

VICEPRIMARUL CRISTIAN GANEA A PĂRĂSIT PSD- ul ȘI VA CANDIDA PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR DIN PARTEA PRO- ROMÂNIA

Cele mai vizualizate articole

Viceprimarul Cristian Ganea a schimbat barca politica . A plecat din PSD și s- a înscris in Pro România . Pe principiul ” dacă voi nu ma vreți … nici eu nu va mai vreau „, Ganea a așteptat pana in ultima clipa ca PSD -ul  sa-l nominalizeze  pentru a candida la funcția de primar după ce timp de 4 ani ” s- a încălzit ” pe margine din postura de viceprimar . PSD a decis, însă, sa îl arunce in lupta politica pentru funcția de edil pe senatorul Radu Oprea ( fiul fostului viceprimar Nae Oprea in mandatul 2000-2004 ).

Plecarea lui Ganea ( care era si presedinte PSD – Ploiesti ) le- a închis definitv drumul spre fotoliul de primar celor de la PSD care pot, acum, spera cel mult la un loc  III in ierarhia electorală locală .

„Dragi prieteni,

Anunţ  astăzi o decizie luată după o dificilă şi lungă analiză. Am acceptat propunerea PRO ROMÂNIA  de a candida la funcţia de primar al municipiului Ploieşti!” – a postat,  in aceasta seara, Cristian Ganea pe pagina sa de socializare publicand și afișul electoral cu sigla noului partid .

GAME OVER ! 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INCENDIU LA HOTELUL VIGO DIN PLOIEŞTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la hotelul Vigo de pe Boulevardul Independenței din Ploieşti. Incendiul a afectat un motor electric...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies