2 octombrie 2023
No menu items!

IN PRAHOVA PESTE 200 DE PACIENȚI INFECTAȚI CU COVID 19 ȘI NEVINDECATI AU FOST EXTERNATI 

Cele mai vizualizate articole

In județul Prahova au fost externati 214 pacienți diagnosticați cu COVID-19 fără sa fie vindecati . Dintre acestia 34 au solicitat externarea la doar câteva zile după diagnosticare , au precizat surse medicale .

Vidul legislația actual nu permite autorităților sa impună izolarea la domiciliu in cazul persoanelor infectate care refuza sa stea in spital. Medicii pot doar sa recomande persoanelor infectate sa stea in izolare pana la 14 zile de la momentul diagnosticării.

Reamimtim ca astăzi, in județul Prahova , au fost raportate 71 de noi cazuri de infectare cu SARS COV2 , numărul total al cazurilor ajungând la 1099 . Dintre acestea doar 182 de persoane au fost declarate vindecate reprezentând o rata de vindecare de numai 16.56 % .

Autoritățile atenționează ca aceasta cresterea alarmanta a numărului de cazuri denota o transmitere comunitară și recomanda respactarea normelor de igiena și de distanțare .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UN PRAHOVEAN A RĂMAS FĂRĂ MAŞINĂ DUPĂ CE A FOST PRINS ARUNCÂND SACI CU GUNOI LA MARGINEA PĂDURII

Un prahovean a rămas fără maşină, după ce jandarmii l-au prins aruncând saci cu gunoi la marginea pădurii. Incidentul a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH