24 octombrie 2021
No menu items!

PRAHOVA: IN ULTIMELE 24 DE ORE , 71 DE NOI CAZURI DE COVID -19 . A APĂRUT UN NOU FOCAR IN LOCALITATEA BRAZI

Cele mai vizualizate articole

In ultimele 24 de ore, in județul Prahova , au fost confirmate 71 de noi cazuri de infectare cu SARS COV2 , numărul total cazurilor ajungând la 1099 . Dintre acestea doar 182 de persoane au fost declarate vindecate reprezentând o rata de vindecare de numai 16.56 % .

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, în secțiile de Terapie Intensivă, sunt internați 18 pacienți infectați cu noul coronavirus , 9 dintre acestia fiind intubați și ventilați mecanic .

in ultimele 24 de ore, nu a fost înregistrat niciun deces asociat COVID -19 , namarul total al prahovenil care au murit după ce au fost infectați cu noul coronavirus a ajuns la 50 .

Potrivit raportării DSP Prahova, la nivelul județului a fost înregistrat un nou focar de infecție, in localitatea Brazi, la o societate comerciala in cadrul căreia au fost depistați 8 persoane infectate cu SARSCOV2.  Ca urmare a acestui lucru, s-a dispus testarea a 55 de angajați și identificarea contacților direcți în vederea recomandării de izolare la domiciliu pentru 14 zile. În privința derulării activității, reprezentanții unității respective urmează să decidă și să comunice DSP soluțiile identificate.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTANŢELE DE JUDECATĂ NU CER CERTIFICAT VERDE!

Reprezentanţii Judecătoriei Ploiești au anunţat, azi, că pentru accesul în sediul Jacestei instanţe nu se solicită prezentarea certificatului verde. Ulterior,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH