22 mai 2024
No menu items!

Focar nou de coronavirus la Spitalul Județean!

Cele mai vizualizate articole

Un nou focar de COVID-19 a fost depistat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, după ce în Secţia Chirurgie 1 au fost depistate până acum 17 cazuri pozitive în rândul personalului. Astfel, cinci persoane de la Secţia de Gastroenterologie sunt infectate cu noul coronavirus.

Personalul depistat pozitiv a fost trimis către Secţia de Boli Infecţioase, internările în cele două secţii au fost sistate şi s-a dispus testarea tuturor pacienţilor de la cele două secţii. De asemenea, s-a dispus asigurarea asistenţei medicale a pacienţilor cu personal doar din cadrul secţiilor (se sistează contractele cu medicii din afara secţiilor), sistarea activităţii secţiilor în Ambulatoriul de specialitate, testarea în regim de urgenţă a personalului secţiilor din Ambulator şi dezinfecţia terminală la nivelul secţiilor, în toate spaţiile, după externarea pacienţilor. Totodată, s-a dispus respectarea cu stricteţe a următoarelor: efectuarea triajului epidemiologic la începutul fiecărui schimb de lucru; purtarea echipamentului de protecţie corespunzător activităţii desfăşurate; masca de protecţie va fi purtată, cu schimbare la 4 ore; se va respecta distanţa de 1,5 m între persoane în spaţiile comune; personalul care prezintă simptomatologie respiratorie nu se va prezenta la serviciu; se va prezenta la UPU pentru efectuarea investigaţiilor şi stabilirea diagnosticului; respectarea tuturor normelor de igienă; interzicerea folosirii aparatelor de aer condiţionat.

Amintim că un număr de 70 de cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost înregistrate în Prahova în ultimele 24 de ore, numărul total al celor infectaţi de la începutul epidemiei fiind de 1.253. În secţiile de terapie intensivă mai sunt internaţi 16 pacienţi, dintre care 14 sunt intubaţi.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

SCANDAL ÎN AUTOBUZUL 30! DOUĂ TINERE AU FOST DUSE LA POLIŢIE

Un scandal a avut loc, aseară, într-un autobuz de pe traseul 30 care se deplasa pe Şoseaua Nordului. La faţa...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies