19 iulie 2024
No menu items!

PRAHOVA : 61 DE CAZURI NOI COVID ȘI 62 DE PACIENȚI RECONFIRMAȚI

Cele mai vizualizate articole

In ultimele 24 de ore , in județul Prahova au fost confirmate 61 de cazuri noi iar alte 62 de teste au iesit pozitive la pacienți deja infectați . Dintr- un total de 336 de teste efectuate in ultimele 24 de ore, rata de pozitivare de 36,6% , foarte mare in comparație cu rata naționala de pozitivare care este intre 10 și 14% .

Numărul total de teste realizat în judeţ, de la începutul epidemiei şi până în prezent, este de 14.688. În total, 2.195 de persoane au fost depistate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 246 au fost declarate vindecate , reprezentând o rata de ci declare de numai 11% , in timp ce la nivel național rata de vindecare este de pese 50%.

In cele 28 de paturi existente in  secţiile de terapie intensivă destinate pacienților COVID , din Câmpina și Ploiesti ,  sunt internaţi 26 de pacienţi COVID, dintre care 14 sunt instare gravă , intubați și ventilaţi mecanic.

In ultimele 24 de ore au fost înregistrate , la nivelul județului Prahova 5 decese asociate COVID , la 3 barbati și 2 femei cu toții prezentând și alte afecțiuni cronice . Numărul total al deceselor asociate COVID , de la începutul pandemiei și pana in prezent, a ajuns la 93 .

De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, la nivelul judeţului Prahova, Direcţia de Sănătate Publică a emis 120 de decizii de izolare şi 1.100 de decizii de carantină.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

De ziua Națională a Înotului, senatoarea Roberta Anastase urează mult succes sportivilor români prezenți la JO de la Paris

 Astăzi este Ziua Națională a Înotului.  Din 2022 se celebrează această zi, înotul fiind considerat sport fără vârstă, acesta...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies