29 septembrie 2023
No menu items!

 7 polițiști prahoveni au fost confirmați ca infectați cu virusul COVID-19!

Cele mai vizualizate articole

Astăzi, la nivelul unei subunități din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, în urma testării, au fost confirmate șapte cazuri de infectare cu virusul SARS-COV-2. Cei șapte polițiști, care lucrează în cadrul aceleiași subunități, se aflau în izolare la domiciliu încă de la începutul săptămânii. În prezent, sunt asimptomatici şi carantinați la domiciliu.
De asemenea, încă de la începutul săptămânii, a fost dispusă de urgență dezinfectarea spațiilor de lucru și a mijloacelor auto, în cadrul respectivei subunități. Inspectoratul Județean de Poliție Prahova împreună cu Direcția de Sănătate Publică Prahova efectuează, cu celeritate, ancheta epidemiologică.
Inspectoratul Județean de Poliție Prahova asigură cetățenii că la nivelul inspectoratului au fost dispuse măsurile necesare, astfel încât capacitatea de intervenție a poliției la misiunile din competență să nu fie afectată.

Desi in comunicatul emis in aceasta seara de IJP Prahova nu se precizeaza, se pare ca cei 7 politistii infectați sunt din Ploiesti și au fost depistați ” pozitivi” după ce au fost testați, deoarece fuseseră in contact direct cu un coleg care a fost depistat „pozitiv ” inca de la începutul săptămânii , moment in care, cu toții, au fost plasați in izolare la domiciliu.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ALERTĂ PORTOCALIE LA GORNET DIN CAUZA UNUI INCENDIU MASIV

Incendiu masiv de vegetație uscată în satul Gornet! Focul se manifestă pe aproximativ 20 de hectare, iar intervenția este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH