30 septembrie 2023
No menu items!

PRAHOVA ESTE ȘI ASTAZI PE PRIMUL LOC INTRE JUDEȚELE CU CELE MAI MULTE CAZURI NOI DE COVID- 19

Cele mai vizualizate articole

Cu 72 de noi cazuri COVID-19, județul Prahova se menține pe primul loc intre județele cu cea mai gravă situatie epidemiologica , urmat de județele Argeș ( 71 cazuri noi ) și Iași ( 69 cazuri noi )

In Bucuresti au fost confirmate 201 cazuri noi.

La polul opus, in județele Tulcea și Vâlcea nu a mai fost inregistat niciun caz nou , in ultimele 24 de ore .

Până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 2632 de persoane. 

Potrivit ultimelor raportări, ale DOS , în secțiile de Terapie Intensivă din Câmpina și Ploiesti ,destinate pacienților CIVID, in cele 28 de paturi existente sunt internați 23 de pacienți, dintre care 17 in stare gravă și ventilați mecanic , iar gradul de ocupare a celor aproximativ 300 de paturi pentru pacienții infectați cu forme ușoare sau asimptomatici este de peste 90%.

In urma solicitărilor multiple făcute de redacția noastră la Instituția prefectului pentru a explica rata foarte mica de vindecare din județul Prahova , de numai 10% , in comparația cu rata de vindecare de la nivel național care este de peste 50%, a fost luată decizia ca acesta cifra sa nu mai fie oferită presei ca informație oficială .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ALERTĂ PORTOCALIE LA GORNET DIN CAUZA UNUI INCENDIU MASIV

Incendiu masiv de vegetație uscată în satul Gornet! Focul se manifestă pe aproximativ 20 de hectare, iar intervenția este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH