29 septembrie 2023
No menu items!

PRAHOVA : 51 DE CAZURI NOI COVID

Cele mai vizualizate articole

Un număr de 51 de cazuri noi de COVID-19 au fost raportate, azi, în Prahova, dar şi încă trei decese asociate bolii, numărul celor care au pierdut lupta cu virusul ajungând la 108. Autorităţile au raportat, azi, şi focarul de COVID-19 de la Primăria Blejoi, unde sunt patru persoane testate pozitiv. Numărul focarelor active din judeţ este tot de zece, după ce un focar de la o firmă a fost declarat închis.
„Dintre persoanele confirmate cu noul coronavirus, patru sunt dintr-o unitate de administraţie publică locală de pe raza judeţului. Activitatea administrativă a fost reorganizată pentru că, în urma anchetei epidemiologice, au mai fost trimişi în carantină alţi angajaţi contacţi direcţi ai celor confirmaţi”, spune Prefectura Prahova.
Îîn secţiile de Terapie Intensivă sunt internaţi 25 de pacienţi COVID, dintre care 16 sunt ventilaţi. Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, în Prahova, este de 308, dintre care 274 sunt ocupate.
De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, la nivelul judeţului Prahova, Direcţia de Sănătate Publică a emis 290 de decizii de izolare şi 1820 de decizii de carantină (toate sunt la domiciliu).
Numărul de teste realizat în judeţ, de la începutul epidemiei şi până în prezent, este de 15.873 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către angajatori şi persoanele care fac astfel de verificări pentru a merge în vacanţe în acele ţări care solicită un astfel de test), conform centralizării DSP Prahova.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

ALERTĂ PORTOCALIE LA GORNET DIN CAUZA UNUI INCENDIU MASIV

Incendiu masiv de vegetație uscată în satul Gornet! Focul se manifestă pe aproximativ 20 de hectare, iar intervenția este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH