12 august 2022
No menu items!

OBORUL PLOIEŞTI, SURSĂ SIGURĂ DE INFECTARE CU COVID-19

Cele mai vizualizate articole

 

Oborul Ploieşti ar putea fi considerat drept o sursă sigură de infectare cu noul coronavirus. Cine a trecut recent prin zonă ştie că noţiunea de „distanţă socială” nu a ajuns la persoanele care frecventează oborul, şi nici ştirea privind obligativitatea purtării măştii de protecţie. Dovadă în acest sens stau zecile de amenzi date de poliţişti, ieri, în această zonă. Astfel, 37 de persoane care nu purtau mască de protecţie în incinta Oborului Ploieşti au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 9.000 de lei.
În ultimele 48 de ore, echipe mixte formate din poliţişti, împreună cu jandarmi, poliţişti locali, reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova şi ai Direcţiei de Sănătate Publică Prahova au desfăşurat, pe raza judeţului Prahova, în sistem integrat, ample acţiuni pentru prevenirea şi  efectelor pandemiei de COVID-19.
Timp de două zile, peste 1.260 de forţe au fost angrenate în diverse acţiuni realizate la nivelul judeţului Prahova, preponderent, în zonele aglomerate şi în mijloacele de transport în comun. În cadrul activităţilor au fost controlate 788 de obiective/locaţii (societăţi comerciale, restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun), fiind legitimate 3.406 de persoane şi verificate 970 de autovehicule (dintre acestea 406 fiind mijloace de transport public în comun). Astfel, au fost efectuate verificări la 332 de societăţi comerciale, fiind aplicate în total 313 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de peste 54.300 de lei. Dintre acestea, 286 sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, 20 pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, 7 pentru fapte de natură economică.

 

( fotografie cu caracter informativ )

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Protecția Consumatorului a oprit temporar trei operatori economici de pe Valea Prahovei!

Comandamentul Munte 2022, al ANPC, a desfășurat acțiuni de control în perioada 04-07.07.2022, în care au fost verificați 22...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH