10 august 2022
No menu items!

DEGRINGOLADĂ ÎN DSP PRAHOVA – A FOST SCHIMBAT IAR DIRECTORUL

Cele mai vizualizate articole

 

Incapacitatea DSP- ului Prahova de a găsi soluţii pentru a rezolva criza epidemiologică se vede în fiecare zi în statisticile la nivel naţional în care judeţul nostru este de aproape o săptămână pe primul loc în ceea ce priveşte numărul de cazuri noi de COVID-19, iar numărul focarelor creşte de o zi la alta.
De asemenea, unele dintre raportările făcute de DSP Prahova au ridicat mari semne de întrebare. De exemplu, numărul cazurilor de pacienţi vindecaţi în judeţul Prahova a „îngheţat” de o lună de zile la un procent de doar 10% , în condiţiile în care, la nivel naţional, rata de vindecare este de peste 50%. Supusă tirului de întrebări din partea redacţiei noastre, DSP Prahova a preferat să nu mai facă publică această cifră, decât să-şi asume eventuala eroare de lucru.
De asemenea, numărul testelor efectuate în judeţul Prahova nu reprezintă decât parţial realitatea, din evidenţele raportate de DSP lipsind cele efectuate la cerere.
În această degringoladă administrativă, astăzi a fost schimbat, din nou, directorul DSP Prahova.
Este al patrulea director în puţin de 6 luni de la începutul pandemiei. La debutul crizei sanitare a fost numit director Dan Ioniţă. Acesta „a rezistat” doar 3 luni şi a fost schimbat cu dr Bogdan Nica. El a plecat la Ministerul Sănătăţii şi a fost înlocuit la conducerea DSP de dr Dan Decebal.
La nici o luna de la numire, dr Decebal a fost schimbat, începând de astăzi, cu Ioana Loghin.
Cine e Ioana Loghin? O bucureşteancă detaşată anterior din Ministerul Sănătăţii ca director DSP Prahova în perioada guvernării PSD (în mandatul ministrului Sorina Pintea). Aceasta este a doua sa numire la conducerea DSP Prahova, funcţie considerată o „supapă” pentru d-na Loghin de câte ori îi „tremură” scaunul în minister.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Bucureștean prins la volan sub influența substanțelor psihoactive!

La data de 9 august a.c., în jurul orei 19.45, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH