10 august 2022
No menu items!

FOSTUL DIRECTOR AL DIRECȚIEI DE PROTECȚIA PLANTELOR ȘI ÎNTREȚINEREA DRUMURILOR DIN SUBORDINEA CONSILIULUI JUDEȚEAN PRAHOVA A DECEDAT . ACESTA FUSESE DIAGNOSTICAT CU COVID 19.

Cele mai vizualizate articole

Noul coronavirus continuă să se extindă în direcţii subordonate Consiliului Judeţean Prahova. După ce, în weekend, au fost confirmate focare de infecţie la trei centre al DGASPC, care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean, virusul a făcut o victimă în rândul angajaţilor Direcţiei Judeţene de Protecţia Plantelor şi Întreţinere a Drumurilor Judeţene Prahova.

„Conducerea Consiliului Judeţean Prahova, prin preşedintele Bogdan Toader, exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a domnului Ioan Dragomir, fost director general al Direcţiei Judeţene de Protecţia Plantelor şi Întreţinere a Drumurilor Judeţene Prahova. A fost un om de administraţie, reprezentând cu profesionalism, dăruire şi implicare instituţia pe care a condus-o. Condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”- acesta este un mesaj postat ieri pe pagina de socializare a CJ.

Bogdan Toader, preşedintele CJ, a confirmat, pentru Agerpres, că angajatul respectiv era infectat cu COVID-19. O parte dintre colegii săi sunt în izolare la domiciliu şi vor fi testaţi.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Bucureștean prins la volan sub influența substanțelor psihoactive!

La data de 9 august a.c., în jurul orei 19.45, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH