10 august 2022
No menu items!

PRAHOVA : 44 DIN CEI 50 DE PACIENȚI DE LA CENTRUL DE ASISTENTA DE LA BREAZA AU FOST INFECTAȚI CU NOUL CORONAVIRUS

Cele mai vizualizate articole

O nouă explozie de cazuri de COVID-19 a avut loc la nivelul Prahovei, cele 108 cazuri noi plasându-ne, din nou, pe primul loc în topul judeţelor cu cele mai multe îmbolnăviri depistate în 24 de ore. Mai mult, Prahova continuă să nu mai aibă locuri la ATI pentru pacienţii COVID-19, iar focarul de la centrul privat pentru bătrâni de la Breaza se extinde.

Autorităţile spun că, în urma testării întregului efectiv de aici (50 de beneficiari şi 25 de angajaţi), numărul total al infectărilor a ajuns la 59 de persoane. Dintre acestea, 44 sunt beneficiari, iar 15 sunt din rândul personalului angajat.

În urma evaluării medicale a beneficiarilor infectați cu noul coronavirus, o singură persoană a fost transferată la spital. Ceilalți 43 de beneficiari vor rămâne în izolare în centru sub supravegherea personalului de aici. Prin urmare, pentru 14 zile, a fost dispusă de către DSP Prahova carantinarea acestei unități.

Numărul total de îmbolnăviri din judeţ de la începutul pandemiei a ajuns la 3.453 de persoane, dintre care 904 sunt cazuri active. De asemenea, a crescut iar şi numărul deceselor asociate acestei boli, ajungându-se la 124 de persoane care au pierdut lupta cu virusul.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Bucureștean prins la volan sub influența substanțelor psihoactive!

La data de 9 august a.c., în jurul orei 19.45, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH