10 august 2022
No menu items!

FOCAR COVID LA DSP PRAHOVA – 7 ANGAJAȚI SUNT INFECTAȚI CU NOUL CORONAVIRUS

Cele mai vizualizate articole

Prefectura Prahova a anuntat, in aceasta după amiaza, ca a fost identificat un nou focar COVID. De data aceasta au fost identificati ca infectați chiar angajatii DSP Prahova.
Șapte persoane dintr-un efectiv de 31 au fost confirmate pozitiv in urma testării. Conform raportării DSP, primul caz a fost la o asistentă detașată de la ASSC Ploiești. După aflarea rezultatului, s-a făcut dezinfecția spațiului de lucru, s-a întocmit o listă de contacți și au fost testați 14 dintre ei. Dintre aceștia, șase au avut rezultate pozitive, patru fiind la personalul detașat de la ASSC Ploiești și care avea activitate la call-center, iar celelalte două persoane  sunt din rândul personalului DSP și aveau activități de instruire și supraveghere în departamentul amintit. Au fost identificați și izolați și contacții acestora, realizându-se dezinfecția întregului spațiu al DSP. Ca urmare a celor întâmplate, activitatea de la call-center-ul instituției este, momentan, redusă și, potrivit reprezentanților instituției, urmează să  fie reorganizată, fiind solicitate noi detașări. Acesta este al 13 focar COVID activ din județul Prahova .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Bucureștean prins la volan sub influența substanțelor psihoactive!

La data de 9 august a.c., în jurul orei 19.45, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH