21 februarie 2024
No menu items!

A FOST DEPISTAT UN NOU FOCAR COVID LA CÂMPINA

Cele mai vizualizate articole

Autoritățile au depistat un nou focar COVID , in localitatea Câmpina la o societate comercială . Din cei 83 de angajaţi ai firmei , 31 a fost testaţi pozitiv. Contacţii direcţi ai acestora au fost izolaţi, a fost dezinfectat locul de muncă, iar conducerea unităţii respective a dispus reorganizarea temporară a activităţii cu restrângerea ei. Astfel, în Prahova sunt active, astăzi ,  11 focare de COVID-19, cu un total de 230 persoane testate pozitiv. Acestea sunt distribuite astfel: patru la agenţi economici, două în instituţii publice (DSP şi Primăria Blejoi) , patru la centre medico-sociale din Urlati, Breaza, Băicoi și Ploiesti (dintre care două sunt private, două în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului) şi unul la un centru de plasament minori din Valenii de Munte , tot din subordinea DGASPC Prahova.

Azi au fost raportate 53 de cazuri noi de COVID-19 în judeţ distribuite pe categorii de vârstă astfel: 0-18 ani – 4; 19 ani -29 ani – 6, 30 ani -39 ani – 10; 40 ani -49 ani – 9; 50 ani -59 ani – 8; 60 ani -69 ani – 8; 70 ani -79 ani – 4; peste 80 de ani- 4.

De la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova au fost confirmate ca fiind infectate cu noul coronavirus 3.834  de persoane, dintre care 907 sunt cazuri active. Din totalul celor confirmaţi de la începutul epidemiei, 132 de prahoveni au decedat.

Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19 în judeţ este de 328, dintre care 297 de paturi sunt ocupate. Toate cele 20 de locuri ATI de la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi de la Spitalul Municipal Câmpina sunt ocupate.

Sistemul medical din Prahova funcţionează la cote de avarie în ceea ce priveşte cazurile de COVID-19, în condiţiile în care toate paturile disponibile momentan la ATI pentru aceşti pacienţi sunt ocupate, unitatea de terapie intensivă mobilă este în continuare indisponibilă din cauza defecţiunii tehnice a instalaţiei de climatizare, iar paturile alocate în judeţ pentru bolnavii infectaţi cu noul coronavirus sunt ocupate în proporţie de peste 90%.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DATORIILE PETROLULUI PLOIEŞTI CĂTRE CSM PLOIEŞTI, EŞALONATE PENTRU A TREIA OARĂ

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, azi, eşalonarea datoriilor pe care Asociaţia Club Sportiv Petrolul 52 le are către CSM...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies