21 februarie 2024
No menu items!

Iulian Dumitrescu: „Guvernul PNL a făcut pentru Prahova mai mult decât PSD în 12 ani. DJ102I este un exemplu în acest sens”

Cele mai vizualizate articole

Premierul României, Ludovic Orban, alături de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, şi ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, a semnat astăzi, joi, 27 august 2020, contractul pentru reabilitarea și modernizarea drumului Valea Doftanei – Brădet, care este proiectat să fie o alternativă la DN1. Proiectul urmează să fie derulat prin Compania Națională de Investiții, aflată în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

În mai puţin de nouă luni, Guvernul PNL a făcut pentru Prahova mai mult decât PSD în 12 ani. DJ102I, care are scopul de a fluidiza traficul pe DN1, este exemplul perfect care ilustrează viziunea liberală de dezvoltare a judeţului nostru: investiţii în infrastructură care să ajute Prahova să progreseze economic şi care să le ofere locuitorilor o calitate a vieţii mai bună. Mă bucură foarte mult că Guvernul României a dat curs solicitărilor mele pentru realizarea grabnică a acestui proiect şi sunt absolut convins că o colaborare între Executivul PNL şi administraţia locală liberală, începând cu 27 septembrie, va răspunde aşteptărilor prahovenilor. Avem nevoie de coerenţă administrativă şi în ceea ce priveşte viziunea de dezvoltare a judeţului, după 12 ani în care actuala administraţie PSD-istă a Consiliului Județean nu a făcut nimic să rezolve problema traficului infernal de pe Valea Prahovei”, a declarat Iulian Dumitrescu, candidatul PNL – USR – PLUS pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova.

Proiectul de modernizare a tronsonului Valea Doftanei – Brănet din DJ102I va fi realizat de Compania Naţională de Investiţii (CNI), aflată în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Timp de 12 ani, PSD a avut şansa să arate ce pot face şi prahovenii s-au putut convige de indolenţa şi neputinţa socialiştilor. Sunt convins că, după 27 septembrie, când prahovenii vor spune alături de noi <<Adio,PSD>>, lucrurile se vor mişca mult mai bine. De altfel, în Programul de Guvernare Locală a judeţului Prahova, printre obiectivele majore se numără sprijinirea finalizării autostrăzii Comarnic – Braşov şi construirea unor supratraversări peste DN1 în aşa fel încât să scăpăm de coşmarul din fiecare week-end de pe Valea Prahovei”, a punctat Iulian Dumitrescu, candidatul Dreptei Unite pentru şefia CJ Prahova.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DATORIILE PETROLULUI PLOIEŞTI CĂTRE CSM PLOIEŞTI, EŞALONATE PENTRU A TREIA OARĂ

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, azi, eşalonarea datoriilor pe care Asociaţia Club Sportiv Petrolul 52 le are către CSM...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies