21 februarie 2024
No menu items!

Iulian Dumitrescu despre moștenirea PSD la Prahova: 25% din drumuri nu sunt asfaltate!

Cele mai vizualizate articole

Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS pentru președinția Consiliului Județean Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu face o radiografie a situației drumurilor județene. Acesta precizează că peste 25% dintre acestea sunt neasfaltate, deși PSD s-a aflat de 12 ani la conducerea județului, dar și de faptul că și din cele asfaltate, calitatea este proastă. Iată ce a declarat președintel PNL Prahova, candidat la funcția de președinte al CJ Prahova: ”Ruptură de realitate a PSD-iștilor din Prahova: se laudă că au turnat filmul Asfalt Tango în județ, asta în timp ce mii de prahoveni mi s-au plâns, în ultimele luni, de calitatea proastă a drumurilor, de faptul că majoritatea ulițelor de prin sate sunt pietruite sau de pământ și se transformă în râuri de nămol atunci când plouă. Acest neajuns este ușor de constatat câtă vreme până și candidații PSD la primării promit, în campania electorală, asfalt.

Prahovenii trebuie să ştie că, din cei 1.146 de kilometri de drumuri din Prahova, doar 862 sunt asfaltaţi. Restul de 25%, sunt drumuri fie betonate, fie de ciment, fie pietruite, fie de pământ. Aşa ne lasă PSD după 12 ani în fruntea CJ Prahova, cu un sfert de drumuri demne de mijloc de secol XIX.

De altfel, neputinţa actualei conduceri PSD a CJ este evidentă şi în cazul DJ102I (tronsonul Valea Doftanei – Brănet) pe care a trebuit să-l preia Guvernul PNL prin Compania Naţională de Investiţii (CNI) tocmai pentru că actuala conducere a judeţului n-a fost în stare.

Alianța Dreptei, #PNL-#USR-#PLUS, își asumă, în Programul de guvernare locală, ca până în 2024, peste 90% dintre drumurile din judeţ să beneficieze de îmbrăcăminte asfaltică modernă, la standarde europene.

În felul acesta, împreună, pe 27 septembrie, vom spune „Adio, PSD””.

Publicat de Î.I. ALEXANDRU HARALAMBIE- ŞTEFAN- HAŞ MEDIA la comanda PNL Prahova CUI Mandatar 21200012.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DATORIILE PETROLULUI PLOIEŞTI CĂTRE CSM PLOIEŞTI, EŞALONATE PENTRU A TREIA OARĂ

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, azi, eşalonarea datoriilor pe care Asociaţia Club Sportiv Petrolul 52 le are către CSM...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies