29 martie 2024
No menu items!

A „EXPLODAT” CONSUMUL DE OXIGEN LA SPITALUL JUDEŢEAN, PE FONDUL PANDEMIEI

Cele mai vizualizate articole

Directorul interimar al Spitalului Judeţean Ploieşti, Bogdan Nica, a făcut publice, azi, o serie de date care arată impactul pandemiei asupra consumului de oxigen în spitale. „Până în epidemia COVID, consumul lunar de oxigen la Secţia Boli Infecţioase era de 50 de butelii pe lună. Azi consumul de oxigen este de 80 de butelii pe zi. Secţia Nord (n.r. sediul principal al spitalului) avea un consum- având în vedere că erau chirurgii, cardiologie şi aşa mai departe- de 800 m cubi pe zi. Azi am atins capacitatea de 5.600 m cubi şi o măresc. Camionul vine zilnic, iar săptămâna viitoare mai vine un stocator de oxigen de backup pentru Judeţean”, a declarat Nica.
Acesta spune că problemele privind furnizarea de oxigen pentru pacienţii de la Infecţioase au fost rezolvate prin instalarea de prize de oxigen în toate saloanele pentru toate paturile. De asemenea, au început lucrările pentru instalarea de prize de oxigen şi la Secţia de Pneumologie, capacitatea de tratare a cazurilor medii şi severe pe această secţie urmând să crească cu 30%. În acest moment, la Secţia de Pneumologie se lucrează cu concentratoare şi butelii de oxigen.
„Am reluat lucrările la Secţia ATI care estimez că între 10 şi 12 decembrie va fi gata. Secţia intrase în renovare undeva în iulie şi se opriseră lucrările. (…) Deci, (…) secţia va fi operaţională şi atunci cred eu că voi comasa toate paturile COVID şi vom ajunge la o capacitate de tratament de 30 de paturi ATI COVID”, a mai spus Nica.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PREFECTUL PSD AL PRAHOVEI ÎŞI DĂ DEMISIA!

Prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu (PSD), a anunţat, azi, că demisionează din funcţie. Motivul este acela că va candida la...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies