7 mai 2021
No menu items!

MAI MULȚI ELEVI AI ȘCOLII DE POLITIE DIN CÂMPINA AU FOST DEPISTAȚI ” POZITIVI ” IN URMA TESTĂRII COVID

Cele mai vizualizate articole

FIUL PRIMARULUI (PSD) DIN CORNU A DAT UN TUN DE PESTE 16 MILIOANE DE EURO IN CÂRDĂȘIE CU PRIMARUL (PSD) GABRIELA FIREA

In plină pandemie, când toată atenția publicului și a presei este concentrata pe cazurile de infectare cu noul coronavirus,...

ALEXANDRU RAFILA : CABINETELE STOMATOLOGICE, FRIZERIILE ȘI COSMETICA TREBUIE REDESCHISE

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, susține că acum este prea devreme pentru relaxarea restricțiilor anti-COVID19, însă anumite...

JAF DIN BANII PUBLICI LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI – MAȘTILE DE PROTECTIE FFP2 AU FOST CUMPARATE CU CEL MAI MARE PREȚ DIN ȚARA

De la începutul lunii martie, pana pe 25 aprilie, spitalele și alte instituții publice din România au cumpărat echipamente...

Reprezentanții Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina au anuntat , astăzi, prin intermediul unui comunicat de presa că mai mulți elevi care urmau sa susțină in aceste zile examenele de absolvire au fost depistați ca fiind infectați cu COVID-19.

” În perioada 5 – 18 decembrie 2020, în Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și Centrul de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor „Nicolae Golescu” Slatina, se desfășoară sesiunea de absolvire a seriei de elevi februarie – decembrie 2020.

Premergător începerii probelor de examen, toți cei 761 de elevi/candidați înscriși la sesiunea de absolvire au fost testați Covid 19, cu testul rapid.

În urma testării, 11 dintre candidați au fost depistați pozitiv Covid 19.

S-a luat imediat măsura izolării acestora în spații special amenajate de la nivelul școlii de poliție sau la domiciliu, în funcție de situație.

Ulterior, au fost efectuate și teste PCR, prin autoritatea Direcției de Sănătate Publică Prahova și Direcției de Sănătate Publică Olt, care, de asemenea, au fost declarate pozitiv Covid 19.

În urma anchetei epidemiologice, s-a stabilit că mai sunt 8 elevi/candidați, contacți direct ai celor depistați pozitiv.

Pentru cei 19 elevi/candidați, a fost dispusă măsura izolării/carantinării, fiind informate direcțiile de sănătate publică din județele de domiciliu ale celor 19 persoane.

Pentru aceștia, urmează a fi organizată o sesiune specială de absolvire, în cel mai scurt timp, respectându-se perioada legală de izolare/carantinare, în condițiile prevăzute de legislația actuală.

Conducerea școlii menține permanent legătura cu elevii, aceștia urmând a fi repartizați în urma sesiunii speciale de absolvire.” – se precizează in comunicatul instituției de învățământ aparținând MAI, din Câmpina .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ŞCOALĂ-PILOT LA SINAIA. ELEVII ÎŞI VOR ALEGE SINGURI CURSURILE

O şcoală-pilot va funcţiona, din această toamnă, la Sinaia, unde Primăria Sinaia şi comunitatea locală pun în aplicare Legea...

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -
NecenzuratPH