23 ianuarie 2022
No menu items!

Livrarea celui de al doilea lot de vaccinuri anti- COVID-19 întârzie cu o zi

Cele mai vizualizate articole

Următoarea tranșă de vaccinuri pentru România mai întârzie. Transportul care urma să ajungă luni, 28 decembrie, va fi expediat de producător la o zi după momentul programat inițial.

În opt țări s-a întârziat livrarea din cauza unor probleme tehnice ale producătorului, precizează Grupul de Comunicare Strategică. „La acest moment, știm că vor sosi noi vaccinuri anti-COVID-19 în România, după cum urmează: în data de 29 decembrie în București, Cluj și Timișoara, iar în 30 decembrie în Brașov, Constanța, Craiova și Iași”, potrivit unui comunicat de presă.

De altfel, autoritățile spuneau, dduminică dimineață, că abia seara urmau să primească și confirmarea că cel de-al doilea transport, de 150.000 de doze, va pleca la timp.

Potrivit transportatorului, vaccinul nu va ajunge luni în România, pentru că încă nu au fost încărcate cutiile cu vaccin. Problema este de la Pfizer-BioNTech, producătorul vaccinului care, de altfel, și-a asumat sarcina transportului în condiții speciale a serului anti-COVID până în România.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

AMENINŢARE CU BOMBĂ ÎN CENTRUL PLOIEŞTIULUI

Mobilizare de forţe, în această seară, în centrul Ploieştiului, după ce un local a fost vizat de o ameninţare...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH