1 februarie 2023
No menu items!

5.666 de români s-au vaccinat! Doar 17(0,3%) au prezentat reacții adverse minore!

Cele mai vizualizate articole

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, miercuri, că în ultimele 24 de ore au fost vaccinate alte 2.888 de persoane, astfel că numărul total a ajuns la 5.666. În acelaşi interval, au fost înregistrate 10 reacţii adverse comune şi minore.

CNCAV a transmis că, potrivit datelor puse la dispoziţie de către Institutul Naţional de Sănătate Publică prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV), care ţine evidenţa vaccinărilor, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech 2.888 de persoane.

Astfel, numărul total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (începând din 27 decembrie) este de 5.666.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat, la nivelul centrelor de vaccinare, 10 reacţii comune şi minore, dintre care 2 reacţii de tip local, cu durere la locul injectării, şi 8 reacţii generale, de tip febril.

Numărul de reacţii adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (începând din 27 decembrie 2020) este de 17 reacţii comune şi minore, dintre care: 4 reacţii locale cu durere la locul injectării; 13 reacţii generale: 10 febrile, 3 alergice de tip urticarie.

CNCAV precizează că programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20.00, motiv pentru care numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17.00 – 20.00 va fi reflectat în raportarea din ziua următoare.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ZĂPADĂ DE DOI METRI LA SINAIA! CUM ARATĂ PÂRTIILE

Toate pârtiile din staţiunea Sinaia sunt amenajate la acest moment, iar stratul consistent de zăpadă depus în golul alpin...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH