18 aprilie 2024
No menu items!

SCANDAL ÎN CJ! SE CERE DEMISIA DIRECTORULUI HIDRO PRAHOVA

Cele mai vizualizate articole

Discuţii aprinse în această după-amiază în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Prahova cu privire la activitatea societăţii Hidro Prahova şi a modului în care aceasta este manageriată! Vicepreşedintele CJ Cristian Apostol s-a arătat nemulţumit de faptul că reprezentanţii Hidro Prahova nu au venit în întâmpinarea votului aleşilor judeţeni cu un raport al activităţii privind serviciile juridice de consultanţă, de asistenţă şi de reprezentare de care a beneficiat societatea anul trecut, în contextul în care pe ordinea de zi a şedinţei se afla un proiect referitor la acest aspect.
Ulterior, consilierul USR PLUS Mihai Neagu l-a „bombardat” cu întrebări pe directorul societăţii, Adrian Semcu, acesta bâlbăindu-se pe alocuri, iar la finalul intervenţiei sale, Neagu i-a cerut acestuia demisia invocând managementul defectuos.
Proiectul privind aprobarea achiziţionării de servicii juridice de consultanţă, de asistenţă şi de reprezentare de către Societatea „Hidro Prahova” S.A., pentru anul 2021 a fost prorogat, stabilindu-se că cei de la Hidro Prahova trebuie să îl fundamenteze mai mult şi să prezinte şi un raport privind modul în care s-au derulat astfel de contracte în trecut.

5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

PREDOIU: SCHENGEN ESTE UN DOSAR IMPORTANT NU DOAR PENTRU ROMÂNIA, CI PENTRU EUROPA

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a afirmat că dosarul Schengen nu este important doar pentru România, ci şi pentru...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies