25 iulie 2021
No menu items!

APROAPE 90 DE DOZE DE VACCIN ANTI-COVID, IROSITE ÎN PRAHOVA PÂNĂ ACUM

Cele mai vizualizate articole

FIUL PRIMARULUI (PSD) DIN CORNU A DAT UN TUN DE PESTE 16 MILIOANE DE EURO IN CÂRDĂȘIE CU PRIMARUL (PSD) GABRIELA FIREA

In plină pandemie, când toată atenția publicului și a presei este concentrata pe cazurile de infectare cu noul coronavirus,...

ALEXANDRU RAFILA : CABINETELE STOMATOLOGICE, FRIZERIILE ȘI COSMETICA TREBUIE REDESCHISE

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, susține că acum este prea devreme pentru relaxarea restricțiilor anti-COVID19, însă anumite...

JAF DIN BANII PUBLICI LA SPITALUL JUDEȚEAN PLOIESTI – MAȘTILE DE PROTECTIE FFP2 AU FOST CUMPARATE CU CEL MAI MARE PREȚ DIN ȚARA

De la începutul lunii martie, pana pe 25 aprilie, spitalele și alte instituții publice din România au cumpărat echipamente...

Aproape 90 de doze de vaccin anti-COVID au fost irosite în judeţul Prahova de la debutul campaniei de imunizare, în ultimele 24 de ore fiind înregistrată o nou pierdere la un centru de vaccinare din municipiul Ploieşti.
Conform informaţiilor furnizate de către Direcţia de Sănătate Publică Prahova, până la data de 9 martie, în judeţul Prahova au ajuns 87.873 doze de vaccin anti SARS-CoV-2, dintre care 68.553 doze Pfizer/BioNTech, 8.520 produse de compania Moderna şi 10.800 de doze AstraZeneca.
Dintre acestea, au fost administrate 79.399 doze (ora raportării – 13:30). Stocul disponibil, în acest moment, este de 8.385 doze vaccin (2.781 – Pfizer/BioNTech, 2.000 – Moderna, 3.604 – AstraZeneca). Până în prezent, 26.253 de persoane au fost vaccinate, în judeţul nostru, şi cu cea de-a doua doză de vaccin.
Începând de luni, 15 martie, vor fi deschise două noi centre în Prahova, unde imunizarea se va face cu vaccin produs de compania Moderna:
– 1 la Bucov, la Sala de Sport, str. Aleea Grădiniţei, nr. 2;
– 1 la Spitalul de Pediatrie Ploieşti, Bd. Independenţei, nr 18
Programarea a fost deja operaţionalizată pentru aceste două noi centre şi se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoane cu vârsta peste 65 de ani, persoanele aflate în evidenţe cu boli cronice, cu vârsta minimă de 18 ani, persoane încadrate într-un grad de handicap, însoţitorii acestora şi persoanele care locuiesc la acelaşi domiciliu cu acestea.
Modalităţile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparţinători sau prin direcţiile de asistenţă socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei informatice, a medicului de familie/ curant, cât şi prin call center sau la numărul unic 021.414.44.25.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Băieții de la înot se pregătesc să ne aducă bucurie! Popovici și Glință calificați în semifinale

Printre atâtea eliminări, iată că avem și vești bune. Cel mai tânăr component al României la JO de la...

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -
NecenzuratPH