19 aprilie 2024
No menu items!

Operatorul HIDRO PRAHOVA SA anunță o nouă etapă în realizarea Bazinului Biologic al viitoarei Stații de epurare Breaza

Cele mai vizualizate articole

Operatorul regional de apă și canalizare HIDRO PRAHOVA SA continuă în această perioadă lucrările la Bazinul Biologic al viitoarei Stații de epurare Breaza, cel mai important obiectiv al acestei investiții, inclusă în primul lot al Contractului de lucrări CL1 “Reabilitare și extindere Stații de epurare apă uzată în orașele Sinaia, Breaza – Stații de tratare apă potabilă în orașele Comarnic și Sinaia, județul Prahova”.

Lucrările de construcție la Bazinul Biologic sunt realizate de antreprenorul general al investiției, societatea Hidroconstrucția SA București. Etapa actuală în derularea acestui obiectiv, realizată în ziua de 13 aprilie 2021, a vizat turnarea a 660mc de beton, într-un interval de 12 ore. Bazinul Biologic al Stației de epurare Breaza va fi finalizat în luna mai 2021, termen prevăzut în contract pentru acest obiectiv.

Contractul de lucrări CL1 “Reabilitare și extindere Stații de epurare apă uzată în orașele Sinaia, Breaza – Stații de tratare apă potabilă în orașele Comarnic și Sinaia, județul Prahova” face parte din Proiectul “Fazarea proiectului reabilitarea și modernizarea sistemelor de apă și canalizare în județul Prahova” și prevede construirea Stației de epurare a apelor uzate ce va deservi orașele Breaza și Comarnic. Această stație va avea o capacitate de 36.000 locuitori echivalenți și se va realiza până în luna iunie a anului 2022.

 

Valoarea totală a investiției este de 26.421.804,41 lei, fără TVA, din care operatorul HIDRO PRAHOVA SA, autoritățile locale și centrale vor asigura 21,24%, pentru restul investiției finanțarea fiind asigurată din Fondul de Coeziune, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020”

UNITATEA DE IMPLEMENTARE A PROIECTULUI

Proiectul „Fazarea Proiectului Reabilitarea și modernizarea sistemelor de apă și canalizare în județul Prahova”

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

PREOTUL TĂNASE DE LA VALEA PLOPULUI: FETELE FRUMOASE ATRAG BĂIEŢII, IAR APOI EI INTRĂ LA PUŞCĂRIE. DACĂ EI FAC PUŞCĂRIE, SĂ FACĂ ŞI ELE

Preotul Nicolae Tănase de la Valea Plopului a declarat, la Constanţa, că fetele care sunt agresate sexual ar trebui...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies